Ο μοναδικός Σέρβος που ξεγέλασε τον Ταβάρες στην Stark Arena, δεν ήταν ούτε καν έφηβος! (vid)

Έντι Ταβάρες

i

Euroleague

Ο μοναδικός Σέρβος που ξεγέλασε τον Ταβάρες στην Stark Arena, δεν ήταν ούτε καν έφηβος! (vid)

Sportal newsroom 17:30 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 07.05.2023

Ο Έντι Ταβάρες έπεσε θύμα... φάρσας από έναν μικρό φίλο της Παρτίζαν, στο τέταρτο παιχνίδι των Σέρβων με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Έντι Ταβάρες ήταν ο παίκτης - κλειδί για την Ρεάλ Μαδρίτης στους δύο αγώνες της στη Σερβία, στους οποίους ισοφάρισε τη σειρά με την Παρτίζαν και την επέστρεψε στη Μαδρίτη.

Ο Έντι Ταβάρες σήκωσε στις πλάτες του ολόκληρη τη Ρεάλ Μαδρίτης στους δύο αγώνες που έδωσε η ομάδα του στο Βελιγράδι. Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι έκανε ότι ήθελε μέσα στο παρκέ και σημειώνοντας 26 πόντους στο game 3 και 15 στο game 4 και ήταν ο κύριος λόγος που η ομάδα του θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Final Four.

Κόντρα στους παίκτες της Παρτίζαν, ο Ταβάρες ήταν απολαυστικός. Δεν άφησε κανέναν να του πάρει τη δόξα. Κυριάρχησε απόλυτα στη Star Arena, αποδεικνύοντας ότι δεν τον λένε τυχαία τον καλύτερο ψηλό που αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ότι δεν κατάφεραν να κάνουν οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μέσα στο παρκέ, το κατάφερε ένας πιτσιρικάς Παρτιζάνος, έξω από αυτό.

Συγκεκριμένα, όταν οι παίκτες της Ρεάλ τέλειωσαν το ζέσταμά τους στο Game 4 και πήγαιναν προς τα αποδυτήρια, ένα μικρός φίλος της ομάδας της Σερβίας ύψωσε το χέρι του στον ταβάρες, προκειμένου να κάνουν hi5.

Ο Έντι ανταποκρίθηκε, όμως ο πιτσιρικάς μάζεψε το χέρι του και έφτιαξε τα μαλλιά του. Φυσικά ο «δεινόσαυρος» της Ρεάλ, ανταποκρίθηκε στο χιούμορ του μικρού, ποστάρωντας με γέλια το σχετικό βίντεο.

Δείτε τη φάση: