«Ματιές» της ΑΕΚ στον Νετζήπογλου

Όμηρος Νετζήπογλου

i

@ Intime

«Ματιές» της ΑΕΚ στον Νετζήπογλου

Χρήστος Τσάλτας 16:09 - 11.05.2023

Η ΑΕΚ καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν και οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως η Ένωση παρακολουθεί την περίπτωση του Όμηρου Νετζήπογλου, ως μια λύση για την ενίσχυση του ελληνικού κορμού.

Έπειτα από το φινάλε της σεζόν, η ΑΕΚ έχει μπει σε διαδικασία off-season όπου χτίζει το ρόστερ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το θετικό για τους «κιτρινόμαυρους» είναι πως έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους με σκοπό να δημιουργήσουν ομάδα που θα ειναι ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα.

Το θέμα του Ηλία Καντζούρη ξεκαθάρισε οριστικά, με τον Έλληνα προπονητή να «χωρίζει» με την Ένωση, έπειτα από μια σεζόν κοινής πορείας. Μια εξέλιξη που φέρνει την ΑΕΚ σε διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητή. Οι πρώτες σκέψρις κάνουν λόγο για προπονητή από την ξένη αγορά, που θα έχει το ειδικό βάρος και το εκτόπισμα να επιβληθεί και να αποτελέσει τον άνθρωπο που θα δημιουργήσει ένα δυνατό ρόστερ.

Ταυτόχρονα στο πλάνο βρίσκεται και η ενίσχυση του ελληνικού κορμού. Ο Ζώης Καράμπελας θα βρίσκεται στο κάδρο και θα είναι ένας από τους παίκτες που θα αποτελέσουν τον ελληνικό κορμό της ομάδας, με τους ανθρώπους της ομάδας να... χτενίζουν την αγορά.

ΑΕΚ: Τα αίτια του διαζυγίου με Καντζούρη και οι σκέψεις για τον επόμενο προπονητή
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:11 - 11.05.2023

ΑΕΚ: Τα αίτια του διαζυγίου με Καντζούρη και οι σκέψεις για τον επόμενο προπονητή

Η ΑΕΚ αποφάσισε να πάει σε χωριστούς δρόμους με τον Ηλία Καντζούρη, έπειτα από μια σεζόν που ο Έλληνας προπονητής «έχτισε» την ομάδα, με τους κιτρινόμαυρους να θέτουν επί τάπητος το θέμα της επόμενης μέρας.

Μια από τις περιπτώσεις που παρακολουθούν είναι και αυτή του Όμηρου Νετζήπογλου. Ο Έλληνας άσος αγωνίζεται στον Άρη και οι «κίτρινοι» θέλουν να τον κρατήσουν, όμως την ίδια ώρα η Ένωση έχει το όνομά του στη λίστα της. Ο Νετζήπογλου αποτελεί έναν από τους rising stars του πρωταθλήματος με διαρκώς ανοδική πορεία, αλλά και συνέπεια στις δύο πλευρές του παρκέ. Παράλληλα έγινε διεθνής και με την Εθνική Ανδρών, κάτι που δείχνει τα βήματα προόδου που έχει κάνει στο παιχνίδι του.