Η Ρεάλ ανανέωσε με τον Αλοθέν μέχρι το 2025!

Η Ρεάλ ανανέωσε με τον Αλοθέν μέχρι το 2025!

Sportal newsroom 20:04 - 24.08.2023

Την ανανέωση του συμβολαίου του Κάρλος Αλοθέν μέχρι το 2025 ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης

Στη Μαδρίτη μέχρι το 2025 θα παραμείνει ο Κάρλος Αλοθέν, καθώς η Ρεάλ ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας τους. Ο γκαρντ της πρωταθλήτριας Ευρώπης πέρυσι έχασε όλη τη σεζόν, καθώς υππέστη ρήξη χιαστού. 

Το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε όμως τη διοίκηση της «βασίλισσας» σε συνεννόηση με τον προπονητή Τσους Ματέο να προχωρήσουν στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Αλοθέν υπέστη πλήρη ρήξη χιαστού τον Φεβρουάριο του 2022 και έκτοτε δεν έχει παίξει κανένα παιχνίδι. Αγωνίστηκε για τελευταία φορά τη σεζόν 2021-22 στη EuroLeague, όπου είχε μέσο όρο 2.4 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο σε 10 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω με αυτόν τον σύλλογο και όλους όσους τον αποτελούν. Σας ευχαριστώ πολύ που συνεχίζετε να με εμπιστεύεστε και να με υποστηρίζετε 100% κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι τη στιγμή που θα μπω το γήπεδο και θα ανταποδώσω όλη αυτή την εμπιστοσύνη» δήλωσε ο Κάρλος Αλοθέν, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ.