Ο τουρισμός καθυστερεί την «πρώτη» του Κολοσσού!
i

©InTime

Ο τουρισμός καθυστερεί την «πρώτη» του Κολοσσού!

Γιάννης Πάλλας 18:25 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 24.08.2023

Την 1η Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η «πρώτη» του Κολοσσού για τη νέα χρονιά

Με μεγάλη καθυστέρηση θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Κολοσσού για τη νέα χρονιά. Ο Κούρο Σεγκούρα και οι παίκτες του θα συναντηθούν στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο την 1η Σεπτεμβρίου, καθώς ήταν αδύνατο να φτάσουν στο «σμαραγδένιο νησί» νωρίτερα οι αθλητές της ομάδας.

Κι αυτό γιατί λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης και την πληρότητας που υπάρχει στα καταλύματα στο νησί αυτή την περίοδο, δεν υπήρχαν σπίτια για τους παίκτες.

Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι άνθρωποι της ομάδας δεν κατέστη δυνατόν να λυθεί το ζήτημα και αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τον προπονητή να καθυστερήσει κατά ένα δεκαήμερο και πλέον η έναρξη της προετοιμασίας.

Βέβαια, την Τετάρτη (23/8) έφτασε στη Ρόδο ο αρχηγός της ομάδας Σωτήρης Μπιλλής, που άνοιξε και τον χορό των αφίξεων και ως το τέλος του μήνα αναμένονται και οι υπόλοιποι παίκτες για να μπουν στο γήπεδο για την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Κούρο Σεγκούρα.

Στο μεταξύ, ο Κολοσσός ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Blue Star Ferries για ακόμη μια χρονιά. «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ανακοινώνει ότι η Blue Star Ferries θα είναι ένας από τους μεγάλους μας χορηγούς, για ακόμη μια χρονιά.

Κολοσσός H Hotels Collection και Blue Star Ferries θεωρούνται πλέον ένα, καθώς τα τελευταία 20 χρόνια η στήριξή της στην ομάδα μας είναι από τις πιο σημαντικές.

Ευχαριστούμε θερμά τη Blue Star Ferrieς για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια!» ανέφερε η ανακοίνωση της Ροδίτικης ΚΑΕ.