Με άδεια στις ΗΠΑ ο Κάνααν για την γέννηση του δεύτερου παιδιού του

Ο Αϊζάια Κάνααν

i

©InTime

Με άδεια στις ΗΠΑ ο Κάνααν για την γέννηση του δεύτερου παιδιού του

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:09 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 25.03.2023

Ο Αϊζάια Κάνααν ταξίδεψε για τις Ηνωμένες Πολιτείες με άδεια από τον Ολυμπιακό για να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του στη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες ταξίδεψε o Αϊζάια Κάνααν με άδεια από τον Ολυμπιακό, προ προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του στην γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

Ο Χεζόνια ντύθηκε Super Μάριο και ετοιμάζεται για το Final Four
EUROLEAGUE

14:22 - 25.03.2023

Ο Χεζόνια ντύθηκε Super Μάριο και ετοιμάζεται για το Final Four

Ο Μάριο Χεζόνια έδειξε στην Μπολόνια στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Βίρτους για την 30η αγωνιστική της Euroleague, πως είναι... καυτός ή αλλιώς on fire στο δρόμο προς το Final Four του Κάουνας, αφού φόρτωσε το ιταλικό καλάθι με 8 τρίποντα.

Ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρολεύκων» έπαιξε στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν, για την 30η αγωνιστική της EuroLeague και στη συνέχεια αναχώρησε για τις Ηνωμένες Πολιτείες, ώστε να βρεθεί στο πλάι της γυναίκας του, που θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αϊζάια Κάνααν στον αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή (26/3, 19:15, ΕΡΤ 3) με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ, ενώ στη συνέχεια υπάρχει άλλη μια «διαβολοβδομάδα».

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναμετρηθούν στις 29 Μαρτίου με τη Βιλερμπάν εντός έδρας και έπειτα από δύο ημέρες (31/3) θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.