Με Λο η Αρμάνι κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Μάοντο Λο

Με Λο η Αρμάνι κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Νίκος Καλαμπάκας 17:24 - 25.01.2024

Ημέρα επιστροφής για την Αρμάνι η Παρασκευή 26/1 που θα δει τον Λο να μπαίνει ξανά σε ρυθμό αγώνων στο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Στη διάθεση του Ετόρε Μεσίνα θα είναι ο Μαοντό Λο, για τον παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τη Μπαρτσελόνα για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Ιταλοί υποδέχονται τους «μπλαουγκράνα» με στόχο τη νίκη η οποία θα είναι η 10η φετινή της και ο κόουτς Μεσίνα θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του γκαρντ του, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και είναι έτοιμος να δώσει λύσεις στην ομάδα του.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης, εκεί όπου ισοβαθμεί με τη Βίρτους στο 15-7, ωστόσο η αποστολή της στο «Φόρουμ» μόνο εύκολη δεν θα είναι, αφού η Αρμάνι διψάει για απαντήσεις.

Ο Μεσίνα πάντως δεν θα μπορέσει ακόμα να υπολογίζει στους Νίκολα Μίροτιτς και Μπίλι Μπάρον, με την επιστροφή του πρώτου να υπολογίζεται για την επόμενη εβδομάδα και τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Μετά από δύο μήνες απουσίας, ο Νίκολα Μίροτιτς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και θα προφυλαχθεί στο ματς με την Μπαρτσελόνα (26/1), αλλά αναμένεται να εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ για το ματς της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στον Παναθηναϊκό (31/1).

Επιστρέφει ο Μίροτιτς: Η Μιλάνο τον υπολογίζει για το ματς με τον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

10:17 - 24.01.2024

Επιστρέφει ο Μίροτιτς: Η Μιλάνο τον υπολογίζει για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Μετά από δύο μήνες απουσίας, ο Νίκολα Μίροτιτς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, ίσως προφυλαχθεί στο ματς με την Μπαρτσελόνα (26/1), αλλά αναμένεται να εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ για το ματς της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στον Παναθηναϊκό (31/1).

Ο πάουερ φόργουορντ από το Μαυροβούνιο επιστρέφει σε ένα πολύ κομβικό σημείο της λίγκας, αφού από εδώ και στο εξής κάθε νίκη ίσως είναι «χρυσάφι» για τους διεκδικητές των θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση της Euroleague.

Την τελευταία φορά που αγωνίστηκε είχαμε 2023 και συγκεκριμένα 30 Νοεμβρίου -στο ματς της 11ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στην Ζαλγκίρις. Τώρα, η επόμενη υποχρέωση της ομάδας που αγωνιστικά διαχειρίζεται ο κόουτς Ετόρε Μεσίνα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (26/1). Τότε που υποδέχονται την τέως ομάδα του Μίροτιτς, την Μπαρτσελόνα.