Με νέο δυνατό «συμπαίκτη» στο πλευρό του ο ΕΣΑΚΕ

Με νέο δυνατό «συμπαίκτη» στο πλευρό του ο ΕΣΑΚΕ

Sportal newsroom 14:03 - 05.02.2024

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League δυναμώνει, καθώς ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, με την NBG Pay, ως επίσημος χορηγός της λίγκας.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

Η πρωτοπόρος εταιρεία τεχνολογιών και υπηρεσιών πληρωμής, στηρίζει το ελληνικό μπάσκετ, ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον ΕΣΑΚΕ.

Σε μία σημαντική συνεργασία προχώρησε η NBG Pay, πρωτοπόρος εταιρεία τεχνολογιών και υπηρεσιών πληρωμής, με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ), διοργανώτριας αρχής της Stoiximan Basket League, του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος μπάσκετ της πρώτης κατηγορίας Ανδρών. Η NBG Pay έχοντας ήδη συμπληρώσει τον πρώτο επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας της, προσφέροντας καινοτόμες fintech λύσεις για κάθε επιχείρηση, επενδύει στην προαγωγή του ελληνικού αθλητισμού, στηρίζοντας τη Stoiximan Basket League της σεζόν 2023- 2024 ως επίσημος χορηγός.

Με βασικό στόχο την ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι», η NBG Pay γίνεται πολύτιμος «σύμμαχος» της μοναδικής αθλητικής εμπειρίας για τους Έλληνες φιλάθλους, πραγματοποιώντας μία σειρά από ενέργειες κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής. Παράλληλα, θα δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους, να διεκδικήσουν προσκλήσεις για τον αγαπημένο τους αγώνα, μέσα από σχετικούς διαγωνισμούς που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα στη σελίδα της στο Facebook.

Ο κ. Χριστόφορος Χατζόπουλος, Γενικός Διευθυντής της NBG Pay, δήλωσε: «Χαιρόμαστε πολύ για την έναρξη αυτής της στρατηγικής συνεργασίας για εμάς, που εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας μας για τη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού. Στηρίζουμε ένα σπουδαίο θεσμό του ελληνικού μπάσκετ με δυναμική πορεία, με στόχο να δημιουργήσουμε μαζί δράσεις, οι οποίες ενισχύουν το πρωτάθλημα και διαμορφώνουν μία ξεχωριστή εμπειρία για όλη την οικογένεια».

Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, πρόσθεσε: «Καλωσορίζουμε την NBG Pay ως επίσημο χορηγό στην οικογένεια του ΕΣΑΚΕ και χαιρόμαστε πολύ που επέλεξε να στηρίξει τη Stoiximan Basket League για πρώτη φορά. Είναι σημαντικό να έχουμε δίπλα μας συμμάχους με όραμα και δυναμική πορεία και ευελπιστούμε σε μία στρατηγική και μακροπρόθεσμη συνεργασία που θα αφήσει ένα σημαντικό αποτύπωμα στο ελληνικό μπάσκετ».

Σχετικά με την NBG Pay:

Η NBG Pay αποτελεί τη νέα πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα υπηρεσιών πληρωμών, με τη σφραγίδα και την εγγύηση της Εθνικής Τράπεζας και της Global Payments.

Η ΝΒG PAY, κοινοπραξία της Εθνικής Τράπεζας και της Global Payments στοχεύει στην προσφορά των πλέον αξιόπιστων και τεχνολογικά καινοτόμων λύσεων fintech για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί την παροχή ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών αποδοχής συναλλαγών με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες.

Tags:
var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }