Με Πίτερς κόντρα στην Εφές ο Ολυμπιακός
i

Άλεκ Πίτερς / © Intime

Με Πίτερς κόντρα στην Εφές ο Ολυμπιακός

Sportal newsroom 16:38 - 01.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 01.12.2022

Με παρόντα τον Άλεκ Πίτερς θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη το απόγευμα της Πέμπτης (19:30, Novasports Prime) με την Αναντολού Εφές καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Συναγερμός τέλος για τον Άλεκ Πίτερς. Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη για την 11η αγωνιστική της EuroLeague (19:30, Novasports Prime και από το sportal.gr).

Ο Πίτερς είχε ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες ημέρες από κάκωση στον δεξιό ταρσό του και για αυτό δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή των «ερυθρολεύκων» στην Πάτρα για το παιχνίδι της Basket League με τον Προμηθέα. Μέχρι ωστόσο και το πρωί της Τρίτης (29/11) θεωρούταν αμφίβολος για το σημερινό ραντεβού.

Η παρουσία του Πίτερς όμως στην αποστολή όπως αυτή έγινε γνωστή μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας εν Ελλάδι προπόνησης στο ΣΕΦ άλλαξε τα δεδομένα. Ουσιαστικά τον έθεσε στα πλάνα του Μπαρτζώκα κόντρα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν στην επανάληψη του περσινού ημιτελικού του Final Four του θεσμού.