Με Σανόγκο ο Άρης κόντρα στο Περιστέρι bwin

Ο Ισμαέλ Σανόγκο

i

Ο Ισμαέλ Σανόγκο / © Intime

Με Σανόγκο ο Άρης κόντρα στο Περιστέρι bwin

Πάρης Τσελεπίδης • 08:30 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Μετά από 42 ημέρες ο Ισμαέλ Σανόγκο είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Άρη στο σημερινό παιχνίδι (5/3, 20:30) κόντρα στο Περιστέρι bwin στη Nick Galis Hall.

Οι μέρες της υπομονής του Ισμαέλ Σανόγκο πέρασαν. Ο Ιβοριανός αθλητικός φόργουορντ του Άρη μετά από 42 μέρες απουσίας του από την αγωνιστική δράση θα φωνάξει σήμερα και πάλι παρών. Κι αυτό γιατί θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη για το παιχνίδι με το Περιστέρι bwin (5/3, 20:30, ΕΡΤ3) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League, που θα διεξαχθεί στη Nick Galis Hall μέσα σε βαρύ κλίμα μετά από την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Σανόγκο είχε υποστεί θλάση στη διάρκεια του τοπικού ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στη Nick Galis Hall στις 22 Ιανουαρίου και παρόλα αυτά δεν είχε ζητήσει αλλαγή. Έκτοτε είχε τεθεί ως πρώτος στόχος να μπορέσει να προλάβει το Final 8 του Κυπέλλου που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης, Από τη στιγμή που φάνηκε στην πορεία ότι αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί είχε τεθεί ως στόχος να είναι παρών και πάλι σήμερα.

Όπως και θα συμβεί στο παιχνίδι με το Περιστέρι bwin για την 17η αγωνιστική της Basket League σε μία όπως όλα δείχνουνε κατάμεστη nick Galis Hall. Ο Ιβοριανός φόργουορντ έδειξε στη διάρκεια των προηγούμενων ημερών στις προπονήσεις του Άρη πως έχει ξεπεράσει πλήρως την θλάση που τον είχε αφήσει εκτός και απομένει να φανεί και στην πράξη.

Σε αντίθεση με τον Σανόγκο αυτός που συνεχίζει να παραμένει εκτός παιχνιδιών του Άρη και σήμερα είναι ο Βασίλης Καββαδάς. Ο δυναμικός διεθνής σέντερ της ομάδας του Καστρίτη δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη γάμπα του και παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει.

Χασανίδης: «Πράξεις για να μην ξανασυμβεί τέτοια τραγωδία»

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε: «Ζούμε μία εθνική τραγωδία. Είμαστε συγκλονισμένοι από το δυστύχημα στα Τέμπη. Συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων, καλή δύναμη στους επιζήσαντες και ανάρρωση στους τραυματίες. Ελπίζω η Πολιτεία και οι φορείς να μη μείνουν στα ευχολόγια και να περάσουν σε πράξεις για να μην ξανασυμβεί τέτοια τραγωδία.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα οδύνης, εμείς όπως και όλες οι ομάδες σε όλα τα αθλήματα, καλούμαστε να παίξουμε και θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε, ώστε να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Αντιμετωπίζουμε μία σκληροτράχηλη ομάδα που διαθέτει και ποιότητα, ενώ από τη μεριά μας είμαστε ετοιμοπόλεμοι για να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του αγώνα.

Θετική είναι η επιστροφή του Ίσμαελ Σανόγκο που θα μας δώσει ακόμα ένα όπλο, κυρίως στην αμυντική λειτουργία μας και το πνεύμα μαχητικότητας, τα οποία είναι πλέον στο dna μας. Αν τα βγάλουμε αυτά στο γήπεδο και με τη βοήθεια του κόσμου μας που πιστεύουμε ότι θα δώσει βροντερό «παρών», οποιοδήποτε τακτικό κομμάτι θα περάσει σε δεύτερη μοίρα και θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για να φτάσουμε στη νίκη».