Παππάς: «Δεν είμαι εδώ για να βαράω παλαμάκια» (vid)
i

© Intime

Παππάς: «Δεν είμαι εδώ για να βαράω παλαμάκια» (vid)

Πάρης Τσελεπίδης • 22:46 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για την τραγωδία στα Τέμπη, τη νέα κατάσταση στον Παναθηναϊκό και άφησε υπονοούμενα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Νίκος Παππάς δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στην Καρδίτσα, με τον ίδιο όμως να εισπράττει το χειροκρότημα από τον κόσμο. Παρόλα αυτά, όπως είπε στην ΕΡΤ, δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό για να κάνει τον κομπάρσο αλλά για να βοηθήσει ουσιαστικά!

Επιπλέον, ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε εκτενώς στη τραγωδία των Τεμπών, άφησε υπονοούμενα για τον Ντέγιαν Ράντονιτς και μίλησε και για την προηγούμενη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο έργο κόντρα στην Καρδίτσα, ανησυχία για Ουίλιαμς και Ουόλτερς
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:25 - 04.03.2023

Ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο έργο κόντρα στην Καρδίτσα, ανησυχία για Ουίλιαμς και Ουόλτερς

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό με 91-75 στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική της Basket League, στην πρώτη νίκη υπό τις οδηγίες του Σερέλη ως πρώτου προπονητή, ωστόσο το ερώτημα είναι τι ακριβώς ισχύει με τους Ουίλιαμς και Ουόλτερς εν όψει της διαβολοβδομάδας που ακολουθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Η ζωή συνεχίζεται και η δουλειά μας συνεχίζεται. Και για τις δύο ομάδες ήταν μια αγγαρεία, λόγω τάιμινγκ. Αυτό κάναμε. Απομονώσαμε το αγωνιστικό και πήραμε μια νίκη ενόψει διαβολοβδομάδας.

Η εικόνα είναι αδιαμφισβήτητη. Μπορούν να καταλάβουν όλοι πως έχουμε επιστρέψει σε κανονικότητα και σε πλάνο πρωταθλητισμού. Φιλόδοξη και δύσκολη η δουλειά του κόουτς Σερέλη. Από την απόλυτη αναρχία είναι δύσκολο να μπεις σε κανονικότητα.

Δεν είναι ότι ο προηγούμενος κόουτς δεν ήταν καλός. Είχε απλά μια φιλοσοφία που δεν ταίριαζε στο DNA του Παναθηναϊκού. Έχει μια πορεία απλά δεν ταίριαξε με τα Παναθηναϊκά στάνταρ.

Θεωρώ πως κάνει καλή δουλειά ο κόουτς Σερέλης. Αυτό που βλέπω με ικανοποιεί. Τουλάχιστον ιδρώνω τη φανέλα. Είναι δουλευταράς και η εικόνα θα βελτιωθεί.

Προσωπικά έχασα βολές και τρίποντο. Αν μιλάς σε εμένα για πάσες είναι αμήχανο. Εκ των πραγμάτων το ότι μετά από τρεις εγχειρήσεις ακόμα μπορώ να τρέξω και ότι φορώ τη φανέλα που κανείς δεν μου χάρισε, είναι τιμή. Δεν είμαι εδώ για να κάνω τον κομπάρσο και να βαράω παλαμάκια. Είμαι εδώ για να βοηθήσω και να παίξω.

Για να πάρεις το πρωτάθλημα από τον συγκεκριμένο Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο στα χαρτιά. αλλά Παναθηναϊκός είμαστε. Πολλά αλλάζουν μέχρι τους τελικούς και για αυτό θέλω να ετοιμαστώ και να μεταδώσω την ενέργεια που είχα από την προηγούμενη θητεία μου στα παιδιά, όταν "κλέβαμε" και τίτλο ακόμα και σε σεζόν που δεν ήμασταν καλύτεροι».