Με Σενγκέλια και Οτζελέγε στο ΣΕΦ η Βίρτους
i

Τόρνικε Σενγκέλια / © Intime

Με Σενγκέλια και Οτζελέγε στο ΣΕΦ η Βίρτους

Γιώργος Γαβριλάκης 14:16 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 06.12.2022

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν θα παίξει με τον Ολυμπιακό λόγω τιμωρίας, αλλά η Βίρτους θα έχει στη διάθεσή της τους Τόρνικε Σενγκέλια και Σέμι Οτζελέγιε.

Ο Τόρνικε Σενγκέλια και ο Σέμι Οτζελέγιε δεν έπαιξαν στο τελευταίο ματς της Βίρτους Μπολόνια για την Ευρωλίγκα. Η απουσία τους ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που οι Ιταλοί έχασαν από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά τώρα η προετοιμασία τους για το ματς της Παρασκευής (9/12) με τον Ολυμπιακό περιλαμβάνει την παρουσία και των δύο. 

Ο Γεωργιανός φόργουορντ και μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με προβλήματα τραυματισμών (έχασε και το Ευρωμπάσκετ) ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο και είναι έτοιμος για δράση. Ο Οτζελέγιε με τη σειρά του, ανάρρωσε από την ίωση που τον έριξε στο κρεβάτι την τελευταίες μέρες και πλέον έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του. 

Βίρτους: Τιμωρία για Τεόντοσιτς, δεν παίζει με Ολυμπιακό
EUROLEAGUE

13:00 - 30.11.2022

Βίρτους: Τιμωρία για Τεόντοσιτς, δεν παίζει με Ολυμπιακό

Οι έντονες διαμαρτυρίες στο ματς με την Αναντολού Εφές κόστισαν στον Σέρβο γκαρντ, ο οποίος τιμωρήθηκε από την Euroleague με αποκλεισμό σε δύο αγώνες. Έναν με τον Ερυθρό Αστέρα και τον δεύτερο με τους Πειραιώτες.

Άρα o κόουτς Σέρτζιο Σκαριόλο δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος έχει τιμωρηθεί (με ποινή δύο αγωνιστικών) για την ανάρμοστη συμπεριφορά του στους διαιτητές στο ματς με την Εφές. Δεν έπαιξε με τον Ερυθρό Αστέρα και δεν θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.