NBA: Παρουσιαστής έπαθε κρίση στον «αέρα» δίπλα στον Ντομινίκ Ουίλκινς (vid)
i

Ντομινίκ Ουίλκινς & Μπομπ Ράθμπαν © screenshot

NBA: Παρουσιαστής έπαθε κρίση στον «αέρα» δίπλα στον Ντομινίκ Ουίλκινς (vid)

Sportal newsroom 11:01 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:19 - 06.12.2022

Ο Μπομπ Ράθμπαν άκουγε τον Ντομινίκ να μιλάει και ξαφνικά άρχισε να κάνει σπασμούς και... ξάπλωσε πίσω.

Το βράδυ της Δευτέρας οι Ατλάντα Χοκς αγωνίζονταν με τους Οκλαχόμα Θάντερς, ωστόσο το αγωνιστικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα όσον αφορά τον συγκεκριμένο αγώνα. Ο λόγος; Η κρίση που υπέστη σε ζωντανή μετάδοση ο παρουσιαστής των Χοκς, Μπομπ Ράθμπαν, έχοντας στο πλευρό του τον Ντομινίκ Ουίλκινς.

Γενέθλια με νίκη ο Αντετοκούνμπο (vid)
NBA

08:42 - 06.12.2022

Γενέθλια με νίκη ο Αντετοκούνμπο (vid)

Τα ξημερώματα της ημέρας των γενεθλίων του (6 Δεκεμβρίου) στη χώρα μας, παραμονή στις ΗΠΑ -λόγω διαφοράς ώρας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο νίκησε τους Μάτζικ (109-102) με 34 πόντους, 13 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Ο Ράθμπαν συζητούσε με τον Ντομινίκ όταν άρχισε να έχει σπασμούς και να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Ουίλκινς άργησε να αντιληφθεί ότι κάτι συνέβαινε ακριβώς δίπλα του και συνέχιζε να σχολιάζει τον αγώνα, το αντιλήφθηκε ωστόσο ο σκηνοθέτης και άλλαξε το πλάνο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Χοκς, ο 68χρονος Ράθμπαν, που είναι ο παρουσιαστής της ομάδας, υπέστη την κρίση καθώς ήταν αφυδατωμένος και βρίσκεται σε νοσηλεία. Η κατάστασή του πάντως είναι σταθερή και δε φαίνεται να διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

«Πριν τον σημερινό αγώνα (σ.σ. την Δευτέρα) ο παρουσιαστής Μπομπ Ράθμπαν έχασε για λίγο τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο παρκέ. Οι διασώστες που βρίσκονταν στο γήπεδο του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες καθώς ήταν αφυδατωμένος» αναφέρεται στην ανακοίνωση των Ατλάντα Χοκς.