Μεγαλείο Σερέλη - Η πρώτη του ατάκα ήταν για τον τραυματισμό του Βεζένκοφ: «Πριν πω για τον αγώνα, θα μιλήσω για τον Σάσα» (vids)

Ο υποβασταζόμενος Βεζένκοφ και ο Χρήστος Σερέλης

i

© Intime

Μεγαλείο Σερέλη - Η πρώτη του ατάκα ήταν για τον τραυματισμό του Βεζένκοφ: «Πριν πω για τον αγώνα, θα μιλήσω για τον Σάσα» (vids)

Sportal newsroom 23:42 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:56 - 08.06.2023

Ο Χρήστος Σερέλης μιλώντας μετά το παιχνίδι, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, άφησε σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό σκέλος και μίλησε αρχικά για τον τραυματισμό του Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποχώρησε τραυματίας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού, εναντίον του Παναθηναϊκού, μετά από ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Μποχωρίδη. Ο παίκτης των Πειραιωτών βρέθηκε στο παρκέ και άργησε να σηκωθεί, αποχωρώντας τελικά υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια.

«Εύχομαι περαστικά στον Βεζένκοφ»

Μετά το παιχνίδι, το πρώτο πράγμα στο οποίο αναφέρθηκε ο προπονητής των «πράσινων», Χρήστος Σερέλης, ήταν ο τραυματισμός του φόργουορντ των «ερυθρόλευκων», αποδεικνύοντας το μεγαλείο του ως άνθρωπος. «Εύχομαι περαστικά στον Βεζένκοφ, ελπίζω να μην έχει τραυματιστεί σοβαρά. Εύχομαι να είναι καλά», ανέφερε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Είχαμε τρομερή θέληση και πάθος. Έχουμε χάσει από τον Ολυμπιακό τρία ματς στις λεπτομέρειες. Μετά τις απώλειες του Ολυμπιακού αγχωθήκαμε παραπάνω απ' ότι έπρεπε. Δεν εκτελούσαμε στην επίθεση ότι είχαμε πει, δημιουργήθηκε πίεση και ήρθε και από τις συνεχόμενες ήττες. Είχαμε τρομερή διάθεση και πάθος, βγάλαμε τρομερές άμυνες και για πρώτη φορά βάλαμε ένα μεγάλο ματς», υποστήριξε εν συνεχεία μιλώντας για την αναμέτρηση, ενώ όσον αφορά τα πλάνα του τόνισε ότι:

Το postgame του Sportal με Βραχάλη και Αβραμίδη για τον δεύτερο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:15 - 08.06.2023

Το postgame του Sportal με Βραχάλη και Αβραμίδη για τον δεύτερο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (vid)

Η εκπομπή του Sportal για τον δεύτερο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Παρουσιάζουν οι Χριστίνα Βραχάλη και Στέφανος Αβραμίδης με εκλεκτό καλεσμένο τον προπονητή του Τρίτωνα, Μιχάλη Μιχελάκο. Ηλίας Λαλιώτης και Χρήστος Τσάλτας μεταφέρουν σε ζωντανή σύνδεση όλο το ρεπορτάζ από το ΟΑΚΑ.

«Είχαμε σχεδιάσει να παίξουμε πάνω στον Πίτερς, έχουμε παίκτες με εμπειρία και προσωπικότητα. Ένας εκ των Γκριγκόνις ή Πονίτκα θα έπαιρνε την προσπάθεια και τελικά βάλαμε ένα μεγάλο σουτ». Τέλος, αναφερόμενος στο πεντάλεπτο πριν τη λήξη, ο Έλληνας κόουτς έκλεισε λέγοντας: «Στα τελευταία πέντε λεπτά όπως ετοιμαζόμασταν, βαραίνει στο μυαλό τους όσα έχουν συμβεί. Δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι. Κάποια στιγμή έπρεπε να μπει ένα μεγάλο σουτ και να κάνουμε μια μεγάλη νίκη».