Μεσίνα: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε κάτω από τα στάνταρ του»

O Ετόρε Μεσίνα, κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο (Intime)

i

Ετόρε Μεσίνα/©Intime

Μεσίνα: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε κάτω από τα στάνταρ του»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:53 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 03.03.2023

Ο Ετόρε Μεσίνα εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ετόρε Μεσίνα είδε την Αρμάνι να παίρνει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό και να τον αναγκάζει να αποκτήσει... συγκάτοικο στην κορυφή της κατάταξης, με τον πολύπειρο κόουτς να μιλάει μετά το τέλος του αγώνα για την εικόνα των δύο ομάδων στο παρκέ.

Ο Ιταλός τόνισε πως η Αρμάνι διαρκώς βελτιώνεται, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε στα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει, κάτι που συμβαίνει σε πολλές ομάδες, ακόμα και στις καλύτερες.

Η βαθμολογία της Euroleague: Με συγκάτοικους στην κορυφή ο Ολυμπιακός
EUROLEAGUE

23:25 - 03.03.2023

Η βαθμολογία της Euroleague: Με συγκάτοικους στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Η ήττα του Ολυμπιακού από την Αρμάνι Μιλάνο έφερε στους «ερυθρόλευκους» συγκάτοικους στην κορυφή, αφού η Ρεάλ επικράτησε της Βιλερμπάν και η Μπαρτσελόνα της Ζαλγκίρις και τον έπιασαν στις 18 νίκες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Euroleague:

«Οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά. Ήταν σημαντικό αποτέλεσμα για την αυτοπεπήθησή μας. Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε σκληρά, όπως σήμερα.

Είναι πάντα 50-50 τα παιχνίδια. Μπορεί να κάνεις τέλεια δουλειά αλλά χρειάζεσαι και ο αντίπαλός σου να παίξει κάτω από τα στάνταρ του. Το έκαναν αυτό. Συμβαίνει και στις καλύτερες ομάδες. Εμείς απλά το εκμεταλλευτήκαμε».