Μεσίνα: «Ο Παναθηναικός AKTOR μοιάζει ανίκητος στο ΟΑΚΑ»

Ετόρε Μεσίνα

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Μεσίνα: «Ο Παναθηναικός AKTOR μοιάζει ανίκητος στο ΟΑΚΑ»

Νίκος Καλαμπάκας 16:31 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 30.01.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή της Αρμάνι, Ετόρε Μεσίνα και να του Νικόλο Μέλι για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό ATOR (31/1).

O Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο, 31/1 την Αρμάνι και ο κόουτς των Ιταλών, Ετόρε Μεσίνα, στις δηλώσεις του για τον αγώνα στάθηκε στην έδρα των «πράσινων» και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες που αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής της Αρμάνι αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει τόσο η ομάδα του, όσο και οι «πράσινοι» για τους οποίους ανέφερε ότι μέσα στο παρκέ μοιάζουν ανίκητοι:

«Η επικοινωνία στο παρκέ θα είναι πολύ σημαντική για μας σε μια πολύ θορυβώδη έδρα. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη για να αποτρέψουμε εύκολα καλάθια και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός, όπως κι εμείς, έχει κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά στο παρκέ πάνω δείχνουν σχεδόν ανίκητοι και ξέρουμε καλά πόσο δύσκολο θα είναι για μας το παιχνίδι», τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

Από πλευράς παικτών δηλώσεις έκανε ο Νικόλο Μέλι. Ο αρχηγός της ιταλικής ομάδας επισήμανε ότι για να πάρει η ομάδα του τη νίκη θα πρέπει να έχει ένταση και πνευματική σκληράδα:

«Πριν το τελευταίο ματς, ο Παναθηναϊκός είχε ένα σερί νικών που δείχνει την ποιότητα του ρόστερ του. Έχουν δυναμικούς παίκτες και ατομικό ταλέντο, ενώ ιστορικά είναι μια πολύ αποτελεσματική ομάδα εντός έδρας. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να προσέξουμε τις λεπτομέρειες και να έχουμε ένταση και πνευματική σκληράδα στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Ξέρουμε καλά πως για να κερδίσουμε θα πρέπει να πιάσουμε σπουδαία απόδοση, αλλά θα προσπαθήσουμε με κάθε ικμάδα της δύναμής μας».