Ο Ισμαέλ Καμαγκατέ παραχωρείται ως δανεικός από την Μιλάνο και δύο ομάδες πιέζουν για την απόκτησή του
i

© EuroLeague Basketball

Ο Ισμαέλ Καμαγκατέ παραχωρείται ως δανεικός από την Μιλάνο και δύο ομάδες πιέζουν για την απόκτησή του

Γιώργος Γαβριλάκης 11:51 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 09.01.2024

Ο 24χρονος Γάλλος σέντερ, Ισμαέλ Καμαγκατέ παραχωρείται από την Μιλάνο με τη μορφή δανεισμού, η ισπανική Μπρέογκαν έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, αλλά η Ντερτόνα θέλει να τον κρατήσει εντός των συνόρων της Ιταλίας.

Έχει όλα τα χαρίσματα -κυρίως τα σωματικά και τα αθλητικά- για να εξελιχθεί σε έναν εντυπωσιακό σέντερ, αλλά προς το παρόν η Μιλάνο κρίνει πως ο Ισμαέλ Καμαγκατέ δεν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στο υψηλό επίπεδο της EuroLeague. Και αντί να τον... κουβαλάει μαζί της, χωρίς να του δίνει ευκαιρίες στους αγώνες, αποφάσισε να τον παραχωρήσει μέχρι το τέλος της σεζόν σε μία ομάδα που θα βρει ρόλο και θα συλλέξει εμπειρίες ώστε στο μέλλον να επιστρέψει πιο δυνατός. 

Για τον 24χρονο Γάλλο ύψους 211 εκατοστών, ενδιαφέρθηκαν ήδη δύο ομάδες. Η ισπανική Μπρέογκαν, με την οποία φέτος αγωνίστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα ο Δημήτρης Αγραβάνης (πριν τραυματιστεί και αποδεσμευτεί) είναι η πρώτη που ασχολήθηκε μαζί του και μάλιστα με την περισσότερη ένταση. Μάλιστα, από την ιβηρική χερσόνησο προκύπτουν δημοσιεύματα από την El Progreso, που αναφέρουν ότι η συμφωνία των δύο πλευρών έχει επέλθει και πως σύντομα ο Καμαγκατέ θα μετακομίσει στην Ισπανία. 

Την ίδια ώρα βέβαια, η Ντερτόνα προσπαθεί να τον κρατήσει εντός των συνόρων της ιταλικής επικράτειας. O σύλλογος που εδρεύει στην Τορτόνα, μία πόλη που βρίσκεται επίσης στο βορρά της Ιταλίας, ανάμεσα στο Μιλάνο και την Τζένοα και αγωνίζεται πέραν από την εγχώρια λίγκα και στο Basketball Champions League, κινείται επίσης για τον δανεισμό του. 

Ο Σέιν Λάρκιν στο Sportal: «Δεν έχω δει στην Ευρώπη ατμόσφαιρα σαν του ΟΑΚΑ, ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον»
EUROLEAGUE

11:25 - 09.01.2024

Ο Σέιν Λάρκιν στο Sportal: «Δεν έχω δει στην Ευρώπη ατμόσφαιρα σαν του ΟΑΚΑ, ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον»

Ένας σταρ της Euroleague αποκλειστικά στο Sportal. Ο Σέιν Λάρκιν παίρνει τ' όπλο του και μοιράζει ατάκες για τον Εργκίν Αταμάν και τη σχέση του με τον Τούρκο κόουτς, τον φετινό Παναθηναϊκό AKTOR, την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και όχι μόνο.

Το μόνο που μένει αυτή τη στιγμή, είναι η τελική απόφαση της Μιλάνο και η επιθυμία του παίκτη φυσικά, που λογικά θα παίξει τον ρόλο της. 

Ο Ισμαέλ Καμαγκατέ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο επίπεδο της EuroLeague έχει αγωνιστεί σε 9 ματς (από τα 19 της ομάδας) και έχει προσφέρει στη Μιλάνο 1,1 πόντο και 0,2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 2'37'' χρόνο συμμετοχής ανά αγώνα

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!