Οι Μπακς θέλουν πίσω στο Μιλγουόκι τον Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο

i

© photo by Michael Reaves / Getty Images / Ideal Images

Οι Μπακς θέλουν πίσω στο Μιλγουόκι τον Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο

Γιώργος Γαβριλάκης 09:51 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 30.06.2023

Πέραν από το κρίσιμο ζήτημα της ανανέωσης συμβολαίου με τον Κρις Μίντλετον και τον Μπρουκ Λόπεζ οι Μπακς του Γιάννης Αντετοκούνμπο έχουν αποφασίσει να κάνουν ό,τι μπορούν για να επαναφέρουν στο Μιλγουόκι τον Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο.

Σε λίγες ώρες ανοίξει το... παράθυρο της Free Agency στο ΝΒΑ (1/7), γεγονός που σημαίνει ότι οι αδέσμευτοι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους πιθανούς εργοδότες τους. 

Και ο Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο, αφού πρώτα αρνήθηκε την επιλογή που του έδωσαν οι Ουόριορς για να μείνει στο Γκόλντεν Στέιτ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η σκέψη του εστιάζεται στην ομάδα που τον επέλεξε στο Νο 17 του Draft το 2018 και πήρε το πρωτάθλημα το 2021. Δηλαδή, τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τα Ελάφια δεν είναι ιδιαίτερα δραστήρια μέχρι στιγμή και η σκέψη τους επικεντρώνεται στην παραμονή των Κρις Μίντλετον και Μπρουκ Λόπεζ. Ο πρώτος, προέρχεται από μία υποτονική σεζόν γεμάτη τραυματισμούς, έχει μείνει ελεύθερος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα απομακρυνθεί από την ομάδα. 

Ο Αντετοκούνμπο τον θέλει στο πλευρό του και οι Μπακς ετοιμάζουν μία πολυετή συνεργασία μαζί του. Το ίδιο θέλουν να κάνουν και με τον 35χρονο σέντερ, μόνο που για τον Λόπεζ έχει εμφανιστεί έντονο ενδιαφέρον από τους Χιούστον Ρόκετς και εσχάτως από τους Λος Άντζελες Λέικερς. 

Παράλληλα, όμως, με αυτά τα δύο κομβικά ζητήματα εμφανίστηκε η περίπτωση του ΝτιΒιτσέντζο, ο οποίος είναι ένας... πολυμορφικός γκαρντ και ένα σπουδαίο εργαλείο για κάθε προπονητή. 

Σεισμός στο NBA με Χάρντεν!
NBA

00:05 - 30.06.2023

Σεισμός στο NBA με Χάρντεν!

Ο Τζέιμς Χάρντεν ενεργοποίησε το συμβόλαιό του με τους Σίξερς, όμως οι μέρες στου στην Φιλαδέλφεια είναι μετρημένες!

Με τους Ουόριορς φέτος είχε 9,4 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ. Έπαιξε βασικός στα διαστήματα που ο Στέφεν Κάρι ήταν τραυματίας και στα 26 του χρόνια είναι ικανός να τοποθετήσει την καριέρα του ένα επίπεδο παραπάνω. Το Μιλγουόκι δεν είναι σε θέση να σπαταλήσει πολλά λεφτά, δεν έχει υλικό για κάποια σπουδαία ανταλλαγή, αλλά χρειάζονται απλώς κάποιες... πινελιές να βάλουν τον Greek Freak και πάλι σε τροχιά πρωταθλητισμού. Ο Νόντε ΝτιΒιτσέντζο είναι από αυτούς που μπορούν να αναβαθμίσουν την ανταγωνιστικότητα και αυτή τη στιγμή αποτελεί τον Νο 1 στόχο.