Σεισμός στο NBA με Χάρντεν!
i

© photo by Tim Nwachukwu / Getty Images / Ideal Images

Σεισμός στο NBA με Χάρντεν!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:05 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 30.06.2023

Ο Τζέιμς Χάρντεν ενεργοποίησε το συμβόλαιό του με τους Σίξερς, όμως οι μέρες στου στην Φιλαδέλφεια είναι μετρημένες!

Οι μέρες του Τζέιμς Χάρντεν στους Σίξερς και την Φιλαδέλφεια είναι ελάχιστες, με την ομάδα να ετοιμάζεται να τον ανταλλάξει! 

Ο Χάρντεν ενεργοποίησε το νέο του συμβόλαιο με τους Σίξερς, το οποίο θα του αποφέρει 35.6 εκατομμύρια, όμως αυτό το έκανε μόνο και μόνο για να αποχωρήσει από την ομάδα της Φιλαδέλφεια μέσω ανταλλαγής. 

Με αυτό τον τρόπο ο ίδιος θα κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα και θα αποχωρήσει από τους Σίξερς, αλλά και ο σύλλογος θα μπορέσει να μην μείνει με άδεια χέρια, αποκτώντας κάτι σημαντικό στην θέση του (όποιο και αν είναι το αντάλλαγμα που θα λάβουν, δεν θα είναι κάτι της σειράς).

Πρώτος μετέδωσε την είδηση ο έγκριτος ρεπόρτερ του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο οποίος μάλιστα το έφτασε άμεσα και ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας τις πρώτες ομάδες που ενδιαφέρονται να κάνουν δικό τους τον Τζέιμς Χάρντεν

Οι Ρόκετς είναι σίγουροι για την επιστροφή του Τζέιμς Χάρντεν στο Χιούστον
NBA

09:00 - 16.05.2023

Οι Ρόκετς είναι σίγουροι για την επιστροφή του Τζέιμς Χάρντεν στο Χιούστον

Οι Σίξερς θέλοντας και μη θα χρειαστεί να γυρίσουν σελίδα, δεν είναι σίγουροι για μία μακροχρόνια δέσμευση με τον Τζέιμς Χάρντεν και οι Ρόκετς περιμένουν πως και πως να μείνει ελεύθερος για να τον πάρουν πίσω στο Χιούστον.

Πρόκειται για τους Λος Άντζελες Κλίπερς και τους Νιου Γιορκ Νικς, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του και θα παλέψουν να τον κάνουν δικό τους.