«Ερυθρός Αστέρας, απειλές και... κυβέρνηση μπαίνουν εμπόδιο στην μεταγραφή του Μίροτιτς στην Παρτίζαν»

Νίκολα Μίροτιτς

i

Euroleague

«Ερυθρός Αστέρας, απειλές και... κυβέρνηση μπαίνουν εμπόδιο στην μεταγραφή του Μίροτιτς στην Παρτίζαν»

Sportal newsroom 23:44 - 20.07.2023

Ο Νίκολα Μίροτιτς και η Παρτίζαν είχαν δώσει τα χέρια, όμως η μεταγραφή του στην ομάδα της Σερβίας βρίσκει πολλά εμπόδια!

Η συμφωνία που φαίνεται να έχει με την Παρτίζαν ο Μίροτιτς φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να τιναχθεί στον αέρα λόγω... Ερυθρού Αστέρα!

Μετά την επισημοποίηση της αποχώρησής του από την Μπαρτσελόνα, ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος αναμένεται να λύσει τις οικονομικές διαφορές του με τους «μπλαουγκράνα» στα δικαστήρια, βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Θα είναι όμως εν τέλει η Παρτίζαν, η οποία παρουσιάζεται τις τελευταίες μέρες ως το φαβορί για την απόκτησή του;

Νίκολα Μίροτιτς Liga Endesa / Twitter

Όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», παρότι ο Μαυροβούνιος έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με την Παρτίζαν, η μετακόμισή του στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μόνο σίγουρη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, λόγω του... Ερυθρού Αστέρα!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η κατάσταση έχει γίνει πολύ περίπλοκη τις τελευταίες ώρες, με τον Ερυθρό Αστέρα να προσπαθεί να... μποϋκοτάρει μεταγραφή του στην Παρτίζαν. ενώ στη Σερβία κάνουν λόγο και για απειλές από πλευράς «ερυθρόλευκων», ακόμα και για παρέμβαση του προέδρου της χώρας και γνωστού οπαδού του Αστέρα, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς.

Επιπλέον, ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μίροτιτς και οι οικογένειά του δέχονται σοβαρές απειλές και από οπαδούς της Παρτίζαν, λόγω της καταγωγής του από το Μαυροβούνιο.

Όλα τα παραπάνω αναγκάζουν τον 32χρονο να κάνει... δεύτερες σκέψεις σχετικά με το ενδεχόμενο μετακόμισής του στη σέρβικη πρωτεύουσα, με τον Παναθηναϊκό να «κολλάει» σε αυτό, όπως φάνηκε και από το ρεπορτάζ του Sportal της Σερβίας για το ενδιαφέρον της πλευράς των πρασίνων.