Και επίσημα ελεύθερος ο Μίροτιτς από την Μπαρτσελόνα

Νίκολα Μίροτιτς

i

Liga Endesa / Twitter

Και επίσημα ελεύθερος ο Μίροτιτς από την Μπαρτσελόνα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:07 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:50 - 20.07.2023

Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι και επίσημα ελεύθερος, με την Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μαυροβούνιο.

Ο Νίκολα Μίροτιτς, αν και... άργησε, εν τέλει έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την αποδέσμευση του παίκτη.

Το συμβόλαιο του Νίκολα Μίροτιτς είχε διάρκεια μέχρι το 2025 και θα κόστιζε στην Μπαρτσελόνα 22 εκατομμύρια (11 στον παίκτη και 11 σε φόρους), με τους Καταλανούς να προσπαθούν εδώ και καιρό να αποδεσμεύσουν τον παίκτη, ώστε να μειώσουν τα έξοδά τους. 

Νίκολα Μίροτιτς

Εν τέλει το συμβόλαιο του παίκτη και της Μπαρτσελόνα τερματίστηκε, με τον Μίροτιτς να είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, όμως, έτσι όπως φαίνεται από την ανακοίνωση, μην σας κάνει εντύπωση αν η συνέχεια δοθεί στα δικαστήρια. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα σχετικά με τον Νίκολα Μίροτιτς: 

«Η Βίρτους θέλει λεφτά για να παραχωρήσει τον Σενγκέλια στον Παναθηναϊκό»
EUROLEAGUE

10:22 - 20.07.2023

«Η Βίρτους θέλει λεφτά για να παραχωρήσει τον Σενγκέλια στον Παναθηναϊκό»

Η Βίρτους Μπολόνια αξιώνει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να αφήσει ελεύθερο τον Τόρνικε Σενγκέλια, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία και ο Παναθηναϊκός ή ο Γεωργιανός φόργουορντ θα πρέπει να διευθετήσουν την κατάσταση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σήμερα η FC Barcelona κοινοποίησε επίσημα στους νομικούς εκπροσώπους του Νίκολα Μίροτιτς την απόφαση να λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη, που ίσχυε έως τις 30 Ιουνίου 2025. Το μέτρο εφαρμόζεται για τη συμμόρφωση με το σχέδιο οικονομικής βιωσιμότητας της FC Barcelona.