«Ο Μίροτιτς βρίσκεται στο Βελιγράδι για να υπογράψει με την Παρτίζαν»

Νίκολα Μίροτιτς

i

© Intime

«Ο Μίροτιτς βρίσκεται στο Βελιγράδι για να υπογράψει με την Παρτίζαν»

Δημήτρης Χούπης 19:43 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:43 - 16.07.2023

Τέλος φαίνεται ότι παίρνει το «σίριαλ» για τη μεταγραφή του Νίκολα Μίροτιτς, καθώς όπως αναφέρουν σερβικά Μέσα, ο Μαυροβούνιος βρίσκεται στο Βελιγράδι για να υπογράψει με την Παρτίζαν.

Όπως όλα δείχνουν το «σίριαλ» για τη μεταγραφή του Νίκολα Μίροτιτς παίρνει τέλος. Ο Μαυροβούνιος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mozzartsport, βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι για να υπογράψει στην Παρτίζαν

Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει ότι «ο Μίροτιτς προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα του Βελιγραδίου προκειμένου να τελειώσει η γραφειοκρατία για το συμβόλαιο με την Παρτιζάν», ενώ προσθέτει πως «μετά τη λύση των υπολοίπων δύο ετών του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα, που ήταν στα 22.000.000 ευρώ, το οποίο αναφέρεται ανεπίσημα στην Ισπανία, ο άσος από την Ποντγκόριτσα έφτασε στην πρωτεύουσα της Σερβίας για να κλείσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές της Αδριατικής Λίγκας».

Από τη στιγμή που η μετακίνησή του ολοκληρωθεί, θα είναι μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού, ενώ θα είναι και η τρίτη σημαντική προσθήκη της σερβικής ομάδας, μετά τους Γιάραμαζ και Πονίτκα.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα είχε αναφερθεί πως ο Μίροτιτς με την Μπαρτσελόνα είναι κοντά στη λύση συνεργασίας. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία συζητήσεων, προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να λυθεί το συμβόλαιο του Μαυροβούνιου. 

Ο πρόεδρους της Καταλανικής ομάδας μάλιστα είχε αναφέρει πως ο 33χρονος θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τους «μπλαουγκράνα». Υπενθυμίζεται πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός είχαν κάνει πρόταση για τον Μίροτιτς.