Μήτογλου: «Πιστεύω στον εαυτό μου και προσπαθώ να τα δίνω όλα σε κάθε παιχνίδι»

Ντίνος Μήτογλου

i

© Intime

Μήτογλου: «Πιστεύω στον εαυτό μου και προσπαθώ να τα δίνω όλα σε κάθε παιχνίδι»

Παναγιώτης Κατσαφάδος 23:49 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 28.12.2023

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ με σκορ 82-65 και ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος ήταν ξανά από τους πρωταγωνιστές των Πρασίνων, μίλησε για τα όσα έγιναν στο παρκέ του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ κέρδισε με 82-65 τον Ερυθρό Αστέρα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν για ένα ακόμα βράδυ καθοριστικός και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην 4η διαδοχική νίκη. Ο Έλληνας φόργορντ σημείωσε 15 πόντους ενώ είχε και 5 ριμπάουντ και ήταν εκ των διακριθέντων των «πρασίνων» στο πάρτυ που στήθηκε στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με τον διεθνή σταρ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν να έχει αρκετά να πει μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

Οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου:

«Νιώθω υπέροχα! Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε εδώ αν και είναι γιορτινές ημέρες. Ενώ θα μπορούσαν να είναι σε διακοπές γέμισαν το γήπεδο. Ήταν εκπληκτικοί και μας βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω στον εαυτό μου και προσπαθώ να τα δίνω όλα σε κάθε παιχνίδι. Είναι και ο ρυθμός του αγώνα. Ήμασταν κοντά στην αρχή, όμως σκοράραμε όλοι μαζί στη συνέχεια και πήραμε αυτό που θέλαμε».

🔴Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας 82-65: Άμυνα και Τζέριαν ήταν... Grand! - Sportal Euroleague Show