Μήτογλου στο Sportal: «Πετύχαμε κάτι μεγάλο αυτή τη σεζόν - Δύο νίκες μέχρι την κούπα!»

Μήτογλου στο Sportal: «Πετύχαμε κάτι μεγάλο αυτή τη σεζόν - Δύο νίκες μέχρι την κούπα!»

Sportal newsroom 00:13 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 19.05.2024

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Euroleague και σημείωσε ότι η ομάδα του πέτυχε κάτι σπουδαίο.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο Final 4 της Euroleague μετά από 12 χρόνια. Το τριφύλλι επικράτησε 81-72 της Μακάμπι Τελ Αβίβ και σφράγισε το εισιτήριο για το Βερολίνο.

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά το φινάλε του αγώνα. Ο Έλληνας φόργουορντ σημείωσε ότι το τριφύλλι πέτυχε κάτι σπουδαίο τη φετινή σεζόν και ότι μένουν δύο ακόμη νίκες μέχρι την κούπα!

«Πιστεύω ότι πετύχαμε κάτι πολύ μεγάλο αυτή τη σεζόν. Κόσμος και ομάδα γίναμε ένα σήμερα. Δεν έχω να πω πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Αξίζαμε την πρόκριση. Μένουν δύο ακόμη παιχνίδια, δύο ακόμη νίκες.

Έχουμε περάσει τον έναν μας στόχο. Δύο ακόμη παιχνίδια μένουν. Έπρεπε να ανεβάσουμε την ενέργειά μας, την άμυνά μας και να καθαρίσουμε τα ριμπάουντ. Πήραμε μία διαφορά και την κρατήσαμε κι αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα.

Ολοκληρωμένη εικόνα δεν την έχουμε δείξει ως ομάδας. Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα γιατί είμαστε μία νέα ομάδα. Κάθε φορά υπάρχουν και διαφορετικοί πρωταγωνιστές. Είμαστε ένα σύνολο που θέλει να κερδίζει. Καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο», σημείωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Sportal ο Ντίνος Μήτογλου.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 81-72: Nunnstoppable στο δρόμο για το Βερολίνο!