O Δημήτρης Γιαννακόπουλος πάνω από ένα κουτί γλυκά οραματίζεται τον Μιχάιλιουκ: «Από εδώ λείπει κάτι...» (vid)

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© PrtScr

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος πάνω από ένα κουτί γλυκά οραματίζεται τον Μιχάιλιουκ: «Από εδώ λείπει κάτι...» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:15 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:19 - 28.07.2023

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται να δίνει το... στίγμα για την επόμενη μεταγραφική «βόμβα» του Παναθηναϊκού, την οποία ενδέχεται να πυροδοτήσει στο πρόσωπο του Σβι Μιχάιλιουκ.

Στη μεταγραφική περίοδο αυτού του καλοκαιριού, ο Παναθηναϊκός είναι δίχως αμφιβολία ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Μετά την έλευση του Αταμάν στον πάγκο της ομάδας, η «πράσινη» ΚΑΕ έχει ανακοινώσει αρκετές μεταγραφικές «βόμβες», προκαλώντας ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και συνέχεια. 

Τις τελευταίες ώρες, στα social media κυκλοφορεί ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος βρίσκεται πάνω από ένα κουτί με γλυκά και... δοκιμάζει. Ωστόσο το αξιοσημείωτο είναι η ατάκα που πέταξε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο τέλος του βίντεο. Συγκεκριμένα, πρόεδρος του «τριφυλλιού» έδειξε με το δάχτυλό του το κενό που υπήρχε στο κουτί κι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από εδώ λείπει κάτι... Λείπει ο Μιχάιλιουκ».

Με αυτήν την ατάκα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να περάσει το μήνυμα πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς λείπει ακόμη ένα κομμάτι από το μεταγραφικό παζλ.

Ο Σβι Μίχαλιουκ βρίσκεται στο προσκήνιο 

O μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε σε live που έκανε στο instagram πως ο «Εξάστερος» θα προχωρήσει σε τουλάχιστον μία ακόμη μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι και αυτή δεν αποκλείεται να είναι ο Ουκρανός άσος. Όπως αποκάλυψε το Sportal, την Πέμπτη (27/7), ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει εδώ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του αναζητούν το... κερασάκι με το οποίο θα ολοκληρώσουν το φετινό παζλ. Έναν παίκτη που θα καλύπτει και το 3 και το 2, αλλά το κυριότερο, έναν παίκτη που θα έχει εξαιρετική σύνδεση με το αντίπαλο καλάθι.

Γιατί ο Μιχάιλιουκ είναι ο παίκτης που ολοκληρώνει ιδανικά το «παζλ» του Αταμάν
EUROLEAGUE

19:35 - 28.07.2023

Γιατί ο Μιχάιλιουκ είναι ο παίκτης που ολοκληρώνει ιδανικά το «παζλ» του Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για έναν πολύ καλό γκαρντ/φόργουορντ, με τον Σβι Μιχάιλιουκ να συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Εργκίν Αταμάν.

Από τη διαθέσιμη αγορά, αυτός που έχει ξεχωρίσει είναι ο Σβι Μιχάιλιουκ. Ο 26χρονος Ουκρανός είναι ελεύθερος, αλλά μέχρι τώρα είχε ως προτεραιότητα την παραμονή στο ΝΒΑ. Δεν βρήκε όμως κάτι που να τον καλύπτει, οπότε το ενδεχόμενο να έρθει στη EuroLeague αυξάνεται όλο και περισσότερο, με τον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμος για ένα ακόμη... μεγάλο κόλπο σε αυτό το καλοκαίρι.