«Πρώτος στόχος της Μονακό ο Πασκουάλ και δεύτερος ο Τρινκιέρι»

Τσάβι Πασκουάλ

i

© Intime

«Πρώτος στόχος της Μονακό ο Πασκουάλ και δεύτερος ο Τρινκιέρι»

Γιώργος Γαβριλάκης 14:02 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 29.05.2023

Από την Ιταλία προέκυψε η... εικόνα πως η Μονακό δεν πρόκειται να συνεχίσει τη νέα σεζόν με τον κόουτς Σάσα Ομπράντοβιτς και η ομάδα του Πριγκιπάτου βάζει ως προτεραιότητα την πρόσληψη του Τσάβι Πασκουάλ, έχοντας ως εναλλακτικό πλάνο τον Αντρέα Τρινκιέρι.

Η σεζόν της Μονακό δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις... τρέχουν. Αυτή τη στιγμή η ομάδα αντιμετωπίζει την Μπουρζ στα ημιτελικά του γαλλικού πρωταθλήματος, αλλά ήδη έχει κατοχυρωθεί μία μεγάλη επιτυχία. 

Η ομάδα από το Πριγκιπάτο συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final Four της Euroleague, έχασε από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό και νίκησε την Μπαρτσελόνα στον μικρό τελικό. Στην πορεία αυτή ο κόουτς Σάσα Ομπράντοβιτς έπαιξε μεγάλο ρόλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η θέση εργασίας του είναι εξασφαλισμένη και για τη νέα σεζόν. 

Οριστικά εκτός play offs του σέρβικου πρωταθλήματος η Παρτίζαν λόγω... αργοπορίας
REST OF THE WORLD

13:01 - 29.05.2023

Οριστικά εκτός play offs του σέρβικου πρωταθλήματος η Παρτίζαν λόγω... αργοπορίας

Στα τέλη του Απρίλη η διοίκηση της Παρτίζαν είχε καθυστερήσει να δηλώσει το ρόστερ της για την post season της Super League της Σερβίας και η Ομοσπονδία αφού μελέτησε την υπόθεση, αποφάσισε τελικά να ακυρώσει οριστικά τη συμμετοχή της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Έχουν δημιουργηθεί αρκετές φήμες για την αντικατάστασή του με την πιο... φρέσκια και πιο αναλυτική να έρχεται από την Ιταλία μέσω του δημοσιογράφου Ματέο Αντρεάνι του basketinside360, ο οποίος αναφέρει: «Η Μονακό δεν θα συνεχίσει με τον κόουτς Σάσα Ομπράντοβιτς τη νέα σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες». 

Επίσης, προσθέτει πως «ο Τσάβι Πασκουάλ είναι η πρώτη επιλογή για την αντικατάστασή του, αλλά η Αναντολού Εφές τον διεκδικεί επίσης. Πρώτα όμως, θα πρέπει να βρεθεί μία συμφωνία με τη Ζενίτ», αφού ο Ισπανός τεχνικός δεσμεύεται με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, ενώ ο Αντρεάνι καταλήγει πως ένα εναλλακτικό σενάριο για τη Μονακό εμπλέκει «τον Αντρέα Τρινκιέρι», τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας, ο οποίος δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στη Μπάγερν Μονάχου.