Η Μονακό παίρνει τον Σμιτς από την Ζάλγκιρις

Η Μονακό παίρνει τον Σμιτς από την Ζάλγκιρις

Γιάννης Πάλλας 17:03 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 01:01 - 20.05.2024

Πληρώνει το «μπάι-άουτ» του Ρόλαντς Σμιτς η Μονακό και τον παίρνει από την Ζάλγκιρις

Σε μια σημαντική κίνηση ενίσχυσης της ρακέτας της βρίσκεται η Μονακό παρότι βρίσκεται ένα βήμα από το Final-4 της Euroleague στο Βερολίνο.

Οι Μονεγάσκοι σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Τσέμα Ντε Λούκας, πληρώνουν τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του Ρόλαντς Σμιτς με τη Ζάλγκιρις.

Όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Λετονός πάουερ φόργουορντ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το πριγκιπάτο.

Η Μονακό είναι διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Σμιτς με τη Ζάλγκιρις, για να τον φέρει στη «Salle Gaston Medecin», πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση η Βαλένθια που επίσης ήθελε τον παίκτη.

«Ο Ρόλαντς Σμιτς δεν θα παίξει στη Βαλένθια. Η Μονακό έχει την pole position για να τον υπογράψει, πληρώνοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης της Ζάλγκιρις», ανέφερε ο δημοσιογράφος Τσέμα Ντε Λούκας στην ανάρτησή του.

Βέβαια, άμεσα είναι λίγο δύσκολο να ολοκληρωθεί η συμφωνία δεδομένου ότι το βράδυ (20:00) η Μονακό παίζει τους κόπους όλης της χρονιάς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο Game 5 της Euroleague στο δρόμο για το Βερολίνο.

Ωστόσο, είναι βέβαιο, πως μόλις ολοκληρωθεί η σειρά με τους Τούρκους οι μονεγάσκοι θα επανέλθουν για την ολοκλήρωση του deal, προκειμένου να ενισχύσουν την γραμμή των ψηλών τους για τη νέα σεζόν.

Και δεν είναι η μοναδική κίνηση που ετοιμάζουν στο πριγκιπάτο, καθώς αναμένεται να μπουν δυναμικά και για την απόκτηση ενός έμπειρου περιφερειακού.