Μονακό: Λήξη συναγερμού για τον Τζον Μπράουν
i

Ο Τζον Μπράουν / © Intime

Μονακό: Λήξη συναγερμού για τον Τζον Μπράουν

Sportal newsroom 18:55 - 02.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 02.12.2022

Ο pf της Μονακό ανησύχησε την ομάδα του αφού τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Βιλερμπαν και αποχώρησε με φορείο.

Ο πρώην παίκτης της Ούνιξ αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά στην ομάδα του Πριγκιπάτου και οι προσδοκίες των ανθρώπων της Μονακό ήταν και παραμένουν μεγάλες. 

Ο Αμερικάνος κατέρρευσε στο παρκέ την ώρα του αγώνα, σε μια φάση που ο ίδιος συγκρούστηκε με τον Νουά. Η είσοδος του φορείου στο παρκέ γρήγορα σκόρπισε ανησυχία σε όσους παρακολουθούσαν το παιχνίδι, αφού ο Μπράουν δεν έδειχνε να είναι καλά. 

Οι άνθρωποι της Μονακό κάθονταν σε αναμμένα κάρβουνα αφού υπήρχε η αίσθηση ότι ο παίκτης της ομάδας τους θα έχανε πολλούς αγώνες, όμως φαίνεται ότι οι αρχικές - δυσοίωνες- προβλέψεις, ανατράπηκαν. 

Βρήκε τρόπο η Μονακό και έφυγε με τη νίκη από το Αστρομπάλ
EUROLEAGUE

23:45 - 01.12.2022

Βρήκε τρόπο η Μονακό και έφυγε με τη νίκη από το Αστρομπάλ

Η Βιλερμπάν αντιστάθηκε μέχρι και την τρίτη περίοδο. Στην τελευταία οι Μονεγάσκοι έδειξαν χαρακτήτα και πήραν την εκτός έδρας νίκη με 84-75 – Ανησυχία για τον τραυματισμό του Τζον Μπράουν λίγο πριν τη λήξη.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας bebasket.fr αναφέρει ότι οι καρδιές των ανθρώπων της ομάδας επέστρεψαν στις θέσεις τους, αφού ο Τζον Μπράουν δεν έχει κάτι σοβαρό. Οι πνεύμονές του δεν επηρεάστηκαν από το χτύπημα, ούτε έχει υποστεί κάποιο κάταγμα. 

Ο Τζον Μπράουν θα απουσιάσει για ένα διάστημα 7 με 10 ημερών αφού έχει κάποιους μώλωπες στα πλευρά από το χτύπημα που δέχτηκε, όμως δεν υπάρχει ανησυχία για την αποθεραπεία του. 

Σύμφωνα με τους Γάλλους ο πάουερ φόργουορντ των Μονεγάσκων θα απουσιάσει σίγουρα από τον αγώνα για το γαλλικό πρωτάθλημα κόντρα στη Βιλερμπάν, αλλά και από το ταξίδι της Μονακό στη Μαδρίτη, εκεί που την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ. 

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για τον Μπράουν, ο οποίος αν και ανησύχησε αρκετά τους ανθρώπους της ομάδας του, αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά ότι είναι ένας από τους πιο σκληρούς παίκτες της Euroleague...