Με Γκριγκόνις στη 12άδα ο Παναθηναϊκός AKTOR, εκτός ο Γκάι - Χωρίς τον Λόιντ η Μονακό

Κάιλ Γκάι, Μάριους Γκριγκόνις

Με Γκριγκόνις στη 12άδα ο Παναθηναϊκός AKTOR, εκτός ο Γκάι - Χωρίς τον Λόιντ η Μονακό

Ηλίας Λαλιώτης 19:38 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 20.12.2023

Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι -όπως αναμενόταν- στη 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR, με τον Κάιλ Γκάι να μένει εκτός, όπως και ο Λόιντ για τη Μονακό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει τη Μονακό στο Μόντε Κάρλο, με τον Εργκίν Αταμάν να ακολουθεί τη... συνταγή του αγώνα με τη Βιλερμπάν στη Λυών, πριν από λίγες ημέρες.

Ο Μάριους Γκριγκόνις, παρότι έχει μόλις μία προπόνηση και πάλι, λόγω μιας τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί, είναι κανονικά στη 12άδα και θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Μάικ Τζέιμς, με τον Τούρκο τεχνικό να μην αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα. 

Ο Κάιλ Γκάι έμεινε για μια ακόμα φορά εκτός, από τη στιγμή που είχαν ταξιδέψει 13 παίκτες στο Πριγκιπάτο. Από την πλευρά της η Μονακό, θα παραταχθεί για μια ακόμα φορά χωρίς τον Τζόρνταν Λόιντ

Αναλυτικά οι δωδεκάδες των δύο ομάδων:

Μονακό (Σάσα Ομπράντοβιτς): Οκόμπο, Μπλόσομγκεϊμ, Μπράουν, Ντιαλό, Κορνελί, Τζαϊτέ, Ουόκερ, Μοτεγιούνας, Τάρπεϊ, Στραζέλ, Χολ, Τζέιμς.

Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Sportal Euroleague Show με Μονακό - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!