Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει - Αντετοκούνμπο και Μπαλτσερόφσκι ντυμένοι με χριστουγεννιάτικα «λιώνουν» στο γέλιο! (vids)

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει - Αντετοκούνμπο και Μπαλτσερόφσκι ντυμένοι με χριστουγεννιάτικα «λιώνουν» στο γέλιο! (vids)

Sportal newsroom 14:50 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 20.12.2023

Τη μέρα που ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μονακό στο Πριγκιπάτο (20/12, 20:00, Novasports Prime), ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι ξεκίνησαν την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα.

Πέντε μέρες πριν τα Χριστούγεννα και λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μονακό για την 15η αγωνιστική της EuroLeague, οι δύο αναρτήσεις των «πρασίνων» στο επίσημο προφίλ τους στη πλατφόρμα «Χ» (τέως Twitter) αφορούν αυτές τις δύο καταστάσεις: Τον κρίσιμο αγώνα στο Πριγκιπάτο και την οικογενειακή ατμόσφαιρα των... Άγιων ημερών.  

Το πρώτο χρονικά post ήταν αυτό που μετέφερε τις ευχές για μία καλή αγωνιστική μέρα και συνοδεύτηκε από ένα πλάνο κατά τη διάρκεια χαλαρής προπόνησης των παικτών του Εργκίν Αταμάν στο Salle Gaston Médecin. Στην οποία μετείχε κανονικά ο Μάριους Γκριγκόνις και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του. 

Λίγο αργότερα ήρθε και η εορταστική ανάρτηση για τα Χριστούγεννα. Το εντυπωσιακό και αστείο αυτής της περίπτωσης ήταν η παρουσία του Κώστα Αντετοκούνμπο, παρέα με τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι. Οι δύο σέντερ του Παναθηναϊκού... καμουφλαρισμένοι με αξεσουάρ των ημερών (γυαλιά με φωτάκια, αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια και τα συναφή) και με τον πρώτο να μαθαίνει αριθμητική στον δεύτερο, προσπαθούσαν να συντονιστούν και να κάνουν αντίστροφη μέτρηση. Μερικώς, τα κατάφεραν! 

Sportal Euroleague Show με Μονακό - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!