Με φόρμα πριν την «διαβολοβδομάδα» και Παναθηναϊκό η Μονακό

Με φόρμα πριν την «διαβολοβδομάδα» και Παναθηναϊκό η Μονακό

Sportal newsroom 17:38 - 17.12.2023

Η Μονακό μετέτρεψε σε περίπατο την αναμέτρηση κόντρα στη Ροάν, επικρατώντας με το εμφατικό 116-73, δείχνοντας πανέτοιμη για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR την ερχόμενη Τετάρτη (20/12).

Σε πολύ καλή κατάσταση η Μονακό σε αυτή τη φάση της σεζόν το επιβεβαίωσε στο εγχώριο πρωτάθλημα, απέναντι στη Ροάν. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς προχώρησε σε αλλαγές και φρέσκαρε την 12άδα, αφήνοντας εκτός τον Κέμπα Ουόκερ και τον Τζόρνταν Λόιντ, ενώ ο Μάικ Τζέιμς αγωνίστηκε μόλις 5 λεπτά.

Η... δουλειά όμως έγινε για την ομάδα του Μόντε Κάρλο, που δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα και έφτασε εμφατικά στη νίκη, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ματιέ Στραζέλ με 23 πόντους. 7/11 σουτ και 11 ασίστ ήταν το πρώτο βιολί της οάδας του, με τον Γιακούμπα Ουατάρα και τον Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ να ακολουθεί με 16 πόντους, ενώ 11 πόντους και 7 ασίστ πρόσθεσε ο Ελί Οκομπο, που έδωσε λύσεις. Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που ο Μάικ Τζέιμς μέτρησε μόλις 3 πόντους στα 5 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, παίρνοντας... ανάσες ενόψει της νέας «διαβολοβδομάδας» της Euroleague.

Η Μονακό έδειξε έτοιμη για την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, στην οποία θα αντιμετωπίσει Παναθηναϊκό και Μπάγερν Μονάχου (εκτός έδρας), έχοντας σαν στόχο να ανέβει ακόμα περισσότερη στην κατάταξη της Euroleague ενόψει συνέχειας.

Τα δεκάλεπτα: 23-15, 53-33, 85-57, 116-73.