Ο Λαρεντζάκης έβαλε στην... πρίζα τον Ράιτ: «Στο ημίχρονο με αποκάλεσε soft»

Ο Λαρεντζάκης έβαλε στην... πρίζα τον Ράιτ: «Στο ημίχρονο με αποκάλεσε soft»

Ο Μόουζες Ράιτ έκανε εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να βάζει το... λιθαράκι του.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει από την Stark Arena του Βελιγραδίου για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα. Μετά την Παρτίζαν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε και του Ερυθρού Αστέρα, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Μόουζες Ράιτ.

Ο Αμερικανός σέντερ μέτρησε 20 πόντους, 16 εκ των οποίων ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο. Κάτι καθόλου τυχαίο, καθώς στο ημίχρονο οι συμπαίκτες του έδωσαν κίνητρο, ώστε να βγάλει τον καλύτερο δυνατό εαυτό του στο παρκέ.

It’s all… Wright και μάγκας Ολυμπιακός στη Stark Arena
EUROLEAGUE

22:07 - 04.04.2024

It’s all… Wright και μάγκας Ολυμπιακός στη Stark Arena

Ένας Ράιτ απόλαυση έστειλε τον Ολυμπιακό στα playoffs! Χάρη στη μυθική εμφάνιση του Αμερικανού σέντερ στην 4η περίοδο, στην οποία είχε 16 πόντους και ένα κρίσιμο τρίποντο στα 24’’ πριν από τη λήξη, οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν για δεύτερη σερί εβδομάδα από τη Stark Arena, λυγίζοντας αυτή τη φορά τον Ερυθρό Αστέρα (86-89).

Σε αυτό σημαντικός παράγοντας ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος ο Ράιτ με το πέρας του αγώνα. Ο Αμερικανός σέντερ υπογράμμισε πως ο «Λάρυ» τον αποκάλεσε soft και αυτό τον βοήθησε ώστε να ανεβάσει επίπεδο το παιχνίδι του και να πάρει... παραμάζωμα την άμυνα της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

«Ο Παπανικολάου μού είπε πόσο κακός ήμουν στα ριμπάουντ, τώρα πρέπει να έχω πιο επιθετικές τοποθετήσεις στα ριμπάουντ και να μην δίνω επιπλέον κατοχές στην αντίπαλη ομάδα. Ο Λαρεντζάκης με αποκάλεσε soft στο ημίχρονο, θυμήθηκα αυτά τα σχόλια των βετεράνων της ομάδας. Πάντα μπορώ να βελτιωθώ, νιώθω λίγο υπερήφανος για τον εαυτό μου όμως», ήταν τα λόγια του Αμερικανού σέντερ.

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 86-89: That's Ράιτ στην Stark Arena!