Τα «ερυθρόλευκα» παπούτσια του Ράιτ με το λογότυπο του Ολυμπιακού και τον αρχαιοελληνικό Μαίανδρο

Τα «ερυθρόλευκα» παπούτσια του Ράιτ με το λογότυπο του Ολυμπιακού και τον αρχαιοελληνικό Μαίανδρο

Γιώργος Γαβριλάκης 14:22 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 13.03.2024

Ο Μόουζες Ράιτ εμφανίστηκε στο ΣΕΦ για την τελευταία προπόνηση πριν την συνάντηση με τον Παναθηναϊκό με τα νέα του παπούτσια, που είναι ερυθρόλευκα» έχουν πάνω το λογότυπο του Ολυμπιακού και ένα μοτίβο από την αρχαία ελληνική αρχιτεκτονική.

Στη media day του Ολυμπιακού, μία μέρα μετά το ντέρμπι της Πέμπτης (14/3) με τον Παναθηναϊκό, για την 29η αγωνιστική της EuroLeague, o Μόουζες Ράιτ εμφανίστηκε στο ΣΕΦ με το γνωστό του διάπλατο χαμόγελο και τα ολοκαίνουργια παπούτσια του.

Μάλιστα, ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ των «ερυθρολεύκων» έχει επιμεληθεί τα νέα του υποδήματα, που έχουν πάνω τους δύο κομβικά χαρακτηριστικά: Ένα της ομάδας του, δηλαδή το λογότυπο με τον δαφνοστεφανομένο έφηβο, αλλά και ένα ιστορικό χαρακτηριστικό της χώρας που πλέον κατοικεί και εργάζεται.

Έτσι, τα κόκκινα παπούτσια του Ράιτ, έχουν πάνω τους λευκές γραμμές που σχηματίζουν με τις ορθές γωνίες που δημιουργούν, έναν Μαίανδρο. Ένα μοτίβο της αρχαιοελληνικής αρχιτεκτονικής, που χρησιμοποιήθηκε με μεγάλη συχνότητα κατά την αρχαιότητα για τη διακόσμηση της ζωφόρου. Στο άνω μέρος του επιστυλίου στην αρχαία ελληνική, την αρχαϊκή και την κλασική, ναοδομία.  

Ο Μόουζες Ράιτ, αποκτήθηκε για να βοηθήσει στο έργο του Ολυμπιακού, όταν τραυματίστηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και μάλιστα, έχει κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις. Έχει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του Γιώργου Μπαρτζώκα και καλύπτει σε μεγάλος μέρος τα κενά που δημιούργησε ο τραυματισμός του Σέρβου, που παραμένει εκτός δράσης.

To αφιέρωμα της Euroleague με ένα εντυπωσιακό βίντεο για τη «μάχη» του ΣΕΦ
EUROLEAGUE

13:29 - 13.03.2024

To αφιέρωμα της Euroleague με ένα εντυπωσιακό βίντεο για τη «μάχη» του ΣΕΦ

Μία μέρα πριν την... μεγάλη συνάντηση της Πέμπτης (14/3) στο ΣΕΦ, η EuroLeague προετοίμασε την κατάσταση εν όψει του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, με ένα εξαιρετικό οπτικοακουστικό αφιέρωμα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Κώστας Σλούκας, μεταξύ άλλων, μιλούν για την σημασία τέτοιου είδους αναμετρήσεων.

Ο Αμερικανός έχει ήδη στο... βιογραφικό του, συμμετοχή σε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στον νικηφόρο για τον Ολυμπιακό τελικό του Κυπέλλου στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τώρα, θα αντιμετωπίσει τους «πράσινους» για πρώτη φορά στο επίπεδο της EuroLeague και αναμένεται να εμφανιστεί στο ματς με τα νέα του συμβολικά παπούτσια που τα έκανε... πρόβα στην σημερινή (13/3) προπόνηση.

© Intime

🏀 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η απόλυτη ανάλυση του ντέρμπι με φόντο την μάχη της 4άδας στη Euroleague

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!