Το ντεμπούτο του Μόουζες Ράιτ με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αριθμούς
i

© Intime

Το ντεμπούτο του Μόουζες Ράιτ με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αριθμούς

Ο Μόουζες Ράιτ έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ματς των Πειραιωτών με την Άλμπα Βερολίνου για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Αυτή ήταν η στατιστική του.

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Μόουζες Ράιτ. Ο Αμερικανός σέντερ αποκτήθηκε πριν από λίγες ημέρες, λόγω του προβλήματος τραυματισμού του Νίκολα Μιλουτίνοφ και στη νίκη (101-87) επί της Άλμπα έκανε την πρώτη του εμφάνιση.

Ο Μόουζες Ράιτ σημείωσε 15 πόντοι (7/9 δίποντα, 1/1 βολές), «κατέβασε» 5 ριμπάουντ (2 επιθετικά), μοίρασε 2 ασίστ και είχε 2 κλεψίματα και 4 τάπες. Ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού είχε 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της Euroleague.

«Μου είπαν οι συμπαίκτες μου στο ημίχρονο τι πρέπει να κάνω. Ήμουν κάπως ράθυμος στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έχω άγχος. Κάναμε πολλά λάθη και δεχθήκαμε πολλούς στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπήκα καλά στο παιχνίδι. Μίλησα με τους συμπαίκτες μου.

Με βοήθησαν ώστε να ανεβάσω σταδιακά την απόδοση μου και νομίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά για πρώτο ματς. Δουλεύω σκληρά και θέλω να βγάζω στο γήπεδο τον καλύτερο μου εαυτό», σημείωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Μόουζες Ράιτ.

Ολυμπιακός - Άλμπα 101-87: Κάνααν χωρίς οίκτο, έβγαλε γούστα ο Ράιτ! - Sportal Euroleague Show