Μωραΐτης: «Με τη στήριξη του κόσμου, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με τον Παναθηναϊκό»

Δημήτρης Μωραΐτης

i

Δημήτρης Μωραΐτης / © Intime

Μωραΐτης: «Με τη στήριξη του κόσμου, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με τον Παναθηναϊκό»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:23 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 08.04.2023

Ο Δημήτρης Μωραΐτης μίλησε για το παιχνίδι του Περιστερίου με τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική της Basket League.

Με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνει το Περιστέρι bwin την κανονική περίοδο της Basket League την Κυριακή (9/4, 15:45, ΕΡΤ 3) στο κλειστό «Α. Παπανδρέου», σε ένα δύσκολο ματς για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, λίγο πριν ριχθεί στη «μάχη» των playoffs του πρωταθλήματος.

«O Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, κάναμε καλές προπονήσεις και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς για μας» υποστήριξε ο Δημήτρης Μωραΐτης, όσον αφορά τη συνάντηση με τους «πράσινους» για την 22η αγωνιστική (τελευταία της κανονικής περιόδου) του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Μαντζούκας, βλέπει 12άδα ο Πονίτκα, όχι όμως και ο Ουόλτερς
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:42 - 08.04.2023

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Μαντζούκας, βλέπει 12άδα ο Πονίτκα, όχι όμως και ο Ουόλτερς

Ο Λευτέρης Μαντζούκας έμεινε εκτός προπόνησης του Παναθηναϊκού, ενώ αντίθετα, οι Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Ουόλτερς έβγαλαν το πρόγραμμα του Χρήστου Σερέλη. Ο πρώτος μάλιστα φλερτάρει με την επιστροφή του στην 12άδα στο αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι όχι όμως και ο δεύτερος.

Στη συνέχεια ο γκαρντ του Περιστερίου bwin, επισήμανε την σημασία της παρουσίας του κόσμου και της στήριξης του σε μια αναμέτρηση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

«Πιστεύω ότι με τη στήριξη του κόσμου μας, θα δείξουμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Είναι η τελευταία αγωνιστική στην κανονική περίοδο, πριν από τα playoffs και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό» πρόσθεσε ο Δημήτρης Μωραΐτης.