Μουμπρού: «Ξέρουμε καλά πόσο επικίνδυνος είναι ο Τόμας, ο Παναθηναϊκός έχει ρόστερ για ψηλότερα»
i

© Intime

Μουμπρού: «Ξέρουμε καλά πόσο επικίνδυνος είναι ο Τόμας, ο Παναθηναϊκός έχει ρόστερ για ψηλότερα»

Sportal newsroom 17:52 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 09.02.2023

Με κολακευτικά λόγια για τον Παναθηναϊκό και το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, Ματ Τόμας, μίλησε ο κόουτς της Βαλένθια, Άλεξ Μουμπρού.

Η Βαλένθια πέταξε για την Αθήνα, αφού την Παρασκευή 10/2 αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Euroleague και ο κόουτς της, Άλεξ Μουμπρού είχε μόνο κολακευτικά λόγια για την ελληνική ομάδα. 

Ράντονιτς: «Θα αποφασίσουμε για τον Πονίτκα»
EUROLEAGUE

12:42 - 09.02.2023

Ράντονιτς: «Θα αποφασίσουμε για τον Πονίτκα»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι με την Βαλένθια (09/02, 21:00) για την Euroleague τόνισε πως η προσοχή του είναι στραμμένη αποκλειστικά σε αυτό και τις επόμενες μέρες θα αποφασίσει για το ρόστερ του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στον Ματ Τόμας που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Ισπανία με τη Βαλένθια. Ο Μουμπρού χαρακτήρισε τον Αμερικάνο σουτέρ των «πράσινων» επικίνδυνο παίκτη λέγοντας ότι οι αθλητές του τον γνωρίζουν καλά, αφού με κάποιους είχαν συνυπάρξει στην ισπανική ομάδα: 

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που περιμέναμε να είναι ψηλότερα στη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός έχει καλό ρόστερ και απέκτησε τον Τόμας, τον οποίο γνωρίζουμε και υπήρξε συμπαίκτης με αρκετούς παίκτες μας. Μπορεί να είναι το πρώτο του ματς, αλλά γνωρίζουμε καλά πόσο επικίνδυνος είναι από μακριά», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός της Βαλένθια.

Ο γκαρντ της ομάδας, Κρις Τζόονους, δήλωσε ότι η Βαλένθια δεν πρέπει να αφήσει τον Παναθηναϊκό να τρέξει «Πρέπει να ξαναβρούμε τον εαυτό που είχαμε πριν λίγα παιχνίδια, να παίξουμε πιο δυνατά στην άμυνα και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να σκοράρει στον αιφνιδιασμό».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει στην αποστολή του για το αυριανό παιχνίδι τους δύο νέους παίκτες του, Δημήτρη Αγραβάνη και Ματ Τόμας, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους κόντρα στη Βαλένθια. 

Η Ισπανική ομάδα έρχεται στην Αθήνα χωρίς τους τραυματίες τον τελευταίο καιρό Σαμ Βαν Ρόσομ, Μάρτιν Χέρμανσον και Μιγιάν Χιμένεθ, ενώ η μεγάλη απουσία για τη Βαλένθια είναι αυτή του Ντούμπλιεβιτς που έμεινε στα πιτς λόγω τραυματισμού.