Μπέικον: «Να μην αργήσουμε να μπούμε στον αγώνα»

Μπέικον: «Να μην αργήσουμε να μπούμε στον αγώνα»

Sportal newsroom 12:59 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 09.02.2023

Το δικό του στίγμα έδωσε ο Ντουέιν Μπέικον για το αυριανό παιχνίδι (09/02, 21:00) το Παναθηναϊκού με την Βαλένθια στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο στο ΟΑΚΑ (09/02, 21:00) την Βαλένθια για την 24η αγωνιστική της Euroleague με τον Ντουέιν Μπέικον να έδωσε το δικό του στίγμα. Για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουνε οι «πράσινοι» την αναμέτρηση με δεδομένα τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ (σ.σ. τους Ματ Τόμας και Δημήτρη Αγραβάνη) με το παιχνίδι του Α΄ γύρου να αποτελεί για τον ίδιο οδηγό.

Για το παιχνίδι με την Βαλένθια ο Μπέικον δήλωσε: «Θα είναι σίγουρα ένα σκληρό παιχνίδι. Όμως με τις προσθήκες νέων παικτών αλλά και τους παλαιότερους νομίζω θα είμαστε εντάξει. Έχουμε, ιδιαίτερα με τους νέους παίκτες, κάποια κομμάτια που μπορούν να μας βοηθήσουν πολύ. Απλά θα πρέπει να ενώσουμε τα κομμάτια μέσω των προπονήσεων και να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο στο παρκέ».

Ο Δημήτρης Αγραβάνης στο Sportal: «Έκανα λάθη, είπα υπερβολές, δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να με αγαπήσει» (vid)
EUROLEAGUE

19:01 - 08.02.2023

Ο Δημήτρης Αγραβάνης στο Sportal: «Έκανα λάθη, είπα υπερβολές, δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να με αγαπήσει» (vid)

Για πρώτη φορά από τη μέρα που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Αγραβάνης ανοίγει την ψυχή του και μιλάει αποκλειστικά στο Sportal και στον Βασίλη Μοιρώτσο. «Έκανα λάθη, είμαι αυθόρμητος, θα βγάλω όλο μου το πάθος στον Παναθηναϊκό».

Όσο για το τι θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός καλύτερα σχετικά με το ματς του πρώτου γύρου στη Βαλένθια ο Αμερικανός τόνισε: «Να μην αργήσουμε να μπούμε στον αγώνα. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στο πρώτο παιχνίδι, υπήρχαν εναλλαγές στο σκορ. Μετά, στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε πίσω και έπρεπε να επιστρέψουμε και καταφέραμε να πάμε τον αγώνα στην παράταση. Αν μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό και να βγούμε απ’ την αρχή και να παίξουμε 40 λεπτά καλού μπάσκετ, δεν θα έχουμε πρόβλημα».