«Η Μπαρτσελόνα κλείνει από τώρα τον Φελίζ της Μπανταλόνα»

Αντρές Φελίζ

«Η Μπαρτσελόνα κλείνει από τώρα τον Φελίζ της Μπανταλόνα»

Η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία, φαίνεται να κινείται από τώρα για την καλοκαιρινή ενίσχυση, θέλοντας να κάνει δικό της τον Αντρές Φελίζ (27 χρ., 1.88 εκ.) της Μπανταλόνα.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην τελική ευθεία για το υπόλοιπο της σεζόν, με το πρωτάθλημα και την Euroleague να μπαίνουν στην τελική ευθεία μετά το διάλειμμα των Εθνικών ομάδων, όμως οι Καταλανοί έχουν ήδη ξεκινήσει τις κινήσεις τους για τη σεζόν 2024 – 2025.

Μετά την επέκταση της συμφωνίας της με τον Γιαν Βέσελι, η Μπαρτσελόνα κοιτάζει και το μεταγραφικό παζάρι, με τον Αντρές Φελίζ (27 χρ., 1.88 εκ.) της Μπανταλόνα να φαίνεται πως είναι μέσα στους βασικούς στόχους της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας eurodevotion οι Καταλανοί βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Αντρές Φελίζ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, έχοντας τραβήξει πάνω του τα βλέμματα με την απόδοσή του.

Ο 27χρονος Δομινικανός αγωνίστηκε στο πρόσφατο Mundobasket με τη φανέλα της Δομινικανής Δημοκρατίας, κάνοντας ένα εξαιρετικό τουρνουά, ενώ με την Μπανταλόνα μετράει 13.7 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2.1 κλεψίματα, με την αξιολόγησή του να φτάνει στους 18.5 βαθμούς.

Ο Αντρές Φελίζ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, κάτι που δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, αφού η Μπαρτσελόνα μπορεί να πληρώσει κάποιου είδους ρήτρα και να τον κάνει δικό της.

Ίδια μέρα ο επαναληπτικός πρόκρισης του Ολυμπιακού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ με το ντέρμπι «αιωνίων» στην Euroleague
EUROLEAGUE

14:31 - 23.02.2024

Ίδια μέρα ο επαναληπτικός πρόκρισης του Ολυμπιακού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ με το ντέρμπι «αιωνίων» στην Euroleague

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τη φάση των 16 του Conference League, με τον επαναληπτικό να έχει οριστεί για τις 14 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι αιωνίων για την Euroleague, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.