Πρόβλημα με Βέσελι στην Μπαρτσελόνα πριν το Final Four

Γιαν Βέσελι

i

© euroleague

Πρόβλημα με Βέσελι στην Μπαρτσελόνα πριν το Final Four

Sportal newsroom 21:01 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 12.05.2023

Ανησυχία στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα, που είδε τον Γιαν Βέσελι να αποχωρεί από τον αγώνα κόντρα στην Ομπραντόιρο.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε την Ομπραντόιρο το βράδυ της Παρασκευής 12/5 με τους Καταλανούς να... καρδιοχτυπούν, αφού είδαν τον Γιαν Βέσελι να αποχωρεί από τον αγώνα, μια εβδομάδα πριν τον «εμφύλιο» με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Final Four της Euroleague.

Τζέιμς: «Ο Σπανούλης μου έχει πει τι χρειάζεται για να είμαι στους κορυφαίους και έχει δίκιο – Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω»
EUROLEAGUE

14:04 - 12.05.2023

Τζέιμς: «Ο Σπανούλης μου έχει πει τι χρειάζεται για να είμαι στους κορυφαίους και έχει δίκιο – Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω»

Ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κάουνας και έχει... σημαδέψει το τρόπαιο, καθώς όπως αποκάλυψε «ο Βασίλης Σπανούλης μου είχε πει κατά τη διάρκεια της σεζόν πως αν θέλω να υπολογίζομαι ανάμεσα στους κορυφαίους πρέπει να κατακτήσω της Euroleague δύο φορές»!

Δεν ήταν καλά τα νέα για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους το βράδυ της Παρασκευής. Η ομάδα της Καταλονίας, μια εβδομάδα πριν το Final Four του Κάουνας και τον αγώνα της με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο ημιτελικό, είδε τον Γιαν Βέσελι να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού.

Η εξέλιξη αυτή μόνο ανησυχία μπορεί να φέρει στους μπλαουγκράνα, που το μόνο που δεν χρειάζονταν σε αυτή τη φάση ήταν να δουν παίκτη τους να τραυματίζεται.

Ο Βέσελι έκατσε στο παρκέ μόλις 3.21'' κι έπειτα αποχώρησε, σκορπώντας ανησυχία στην ομάδα του. Ο Τσέχος σέντερ μάλιστα, τον προηγούμενο μήνα είχε τραυματιστεί στο γόνατο και είχε χάσει μερικούς αγώνες των Καταλανών.

Πλέον το πρόβλημά του εντοπίζεται στη μέση του, αφού ο ίδιος ένιωσε έντονες ενοχλήσεις εκεί, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παρκέ.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπάρτσα έχει ήδη χάσει και τον Κόρι Χίγκινς, ο οποίος χειρουργήθηκε στη μέση, αφού είχε τραυματιστεί στο ίδιο παιχνίδι με τον Βέσελι, με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης!