Γκριμάου: «Ο Ολυμπιακός είναι συμπαγής ομάδα, αλλά θα τα πάμε τέλεια»!

Γκριμάου: «Ο Ολυμπιακός είναι συμπαγής ομάδα, αλλά θα τα πάμε τέλεια»!

Γιάννης Πάλλας 19:33 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 24.04.2024

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Ρότζερ Γκριμάου αναλύει τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό

Να αξιοποιήσει την έδρα θέλει η Μπαρτσελόνα που υποδέχεται την Τετάρτη (24/4, 22:00) τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι των playoffs της Euroleague.

Ο προπονητής των Καταλανών Ρότζερ Γκριμάου είναι αισιόδοξος πως η ομάδα του θα εμφανιστεί πανέτοιμη για τις αναμετρήσεις με την ελληνική ομάδα, ενώ δεν δίστασε να αναγνωρίσει την ποιότητα του Ολυμπιακού, που θεωρεί ότι είναι μια συμπαγής ομάδα με σπουδαίους αθλητές.

«Έχουμε παίξει πολύ άνετα στο Παλάου Μπλαουγκράνα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Είναι μεγάλο κίνητρο να έχεις τον κόσμο στον πλευρό σου, έχουμε καταφέρει να έχουμε τον παράγοντα έδρα υπέρ μας και ελπίζω ότι θα τα πάμε τέλεια. Είμαι ευχαριστημένος για το πως έχουμε φτάσει εδώ, είμαστε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε» υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ συμπαγής ομάδα στο 5 εναντίων 5, με πολύ αθλητικούς παίκτες που παίζουν καλά και στο ζωγραφιστό. Είναι η ομάδα που πασάρει την μπάλα σωστά και έχουν πολλή υπομονή ώστε να παίξουν μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα και να βρουν την καλύτερη επιλογή».

Και ο Ρότζερ Γκριμάου, κατέληξε: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει ένα ροστέρ με σπουδαίους παίκτες. Ελπίζουμε όλοι οι δικοί μας παίκτες να είναι διαθέσιμοι και έτσι έχουμε προετοιμαστεί για το ματς, αλλά αν δεν είναι κάποιος για τον οποιοδήποτε λόγο, όποιοι βγουν ώστε να καλύψουν το κενό, σας διαβεβαιώνω ότι θα είναι και αυτοί σε κορυφαίο επίπεδο».