Επίσημα στην Μπαρτσελόνα ο Τζαμπάρι Πάρκερ

Επίσημα στην Μπαρτσελόνα ο Τζαμπάρι Πάρκερ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:30 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:37 - 07.08.2023

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα, η οποία έκανε δικό της το νούμερο 2 του Draft του 2014 και πυροδότησε μια μεγάλη βόμβα στην Euroleague.

O Τζαμπάρι Πάρκερ είναι και επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα!

Οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικανού, ο οποίος θα βρεθεί έτσι για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με τους Καταλανούς να καλύπτουν παράλληλα με ιδανικό τρόπο το κενό που άφησε η απομάκρυνση του Νίκολα Μίροτιτς.

Ο 28χρονος Αμερικανός που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, Σικάγο Μπουλς, Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, Ατλάντα Χοκς, Σακραμέντο Κινγκς και Μπόστον Σέλτικς, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε ήδη τον Ουίλι Ερνανγκόμεθ και θεωρεί ιδανικό συμπλήρωμα τον Τζαμπάρι Πάρκερ, με τον Αμερικανό να είναι πλέον παίκτης των Καταλανών.

Βέβαια, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και αυτό είχε ως συνέπεια να αγωνιστεί μόλις σε 25 παιχνίδια τη διετία 2020-2022, ενώ τον Ιανουάριο του 2022 αποδεσμεύτηκε από τους Σέλτικς.

Οι Ισπανοί γνωρίζοντας την κατάσταση του Πάρκερ την τελευταία τριετία τον πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο, πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.