Μπαρτζώκας: «Είμαστε αδικαιολόγητοι - Το καλύτερο ήταν σήμερα να παίξει 10 λεπτά ο Ουόκαπ και έπαιξε 32

Μπαρτζώκας: «Είμαστε αδικαιολόγητοι - Το καλύτερο ήταν σήμερα να παίξει 10 λεπτά ο Ουόκαπ και έπαιξε 32

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:17 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 31.03.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη και αναφέρθηκε με πολύ σκληρά λόγια για την εικόνα της ομάδας του.

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη, καθώς δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Μας έβαλε δύσκολα ο Άρης, αλλά και ο εαυτός μας, γιατί για μία ακόμα φορά, νομίζω τέταρτη ή πέμπτη συνεχόμενη, νομίζαμε ότι θα πάρουμε το παιχνίδι περπατώντας και μετά αναγκαζόμαστε να ξοδέψουμε μεγάλη ένταση και ενέργεια για να κερδίσουμε αυτά τα ματς στο τέλος. Είμαστε αδικαιολόγητοι.

Η νέα φάση του πρωταθλήματος μπορεί να προσφέρει έξτρα κόπωση. Με όλο το σεβασμό. Σέβομαι πάντα τους θεσμούς. Εμείς θα παίξουμε 5-6 παιχνίδια ακόμα με πολύ καλούς αντιπάλους, τους άλλους πέντε πρώτους του πρωταθλήματος. Έχουμε παίξει ήδη περίπου 60 παιχνίδια, οπότε για μας είναι έξτρα κόπωση, την οποία πρέπει, βέβαια, ως επαγγελματίες να είμαστε έτοιμοι να τη διαχειριστούμε».  

 Στη συνέχεια, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε:

«Να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που ήρθε Κυριακή απόγευμα να δει την ομάδα. Εμείς για μία ακόμα φορά δεν ήμασταν στο επίπεδο της ποιότητας ως ομάδα, στην ατομική ποιότητα των παικτών. Ο Άρης έπαιξε με μεγάλη ένταση, είμαι χαρούμενος που δεν τραυματίστηκε κανείς. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με μεγάλη ενέργεια, ιδίως όταν καταλάβαμε ότι περπατώντας δε θα κερδίσουμε. Κάθε φορά γίνεται αυτό τις τελευταίες 4-5 αγωνιστικές αλλά έχουμε παίξει κοντά στα 60 παιχνίδια και ίσως να μπορώ να καταλάβω και εγώ, ερχόμενοι μετά την Παρτίζαν ότι το κίνητρο, η συγκέντρωση, η ένταση θα ήταν σε χαμηλό επίπεδο. Συγχαρητήρια στον Άρη».

Για το αν προτιμά να παίζει δυνατά παιχνίδια στην Basket League: «Το καλύτερο για τον Ολυμπιακό ήταν σήμερα να παίξει 10 λεπτά ο Ουόκαπ και έπαιξε 32. Δεν είχαμε και άλλο 4άρι, ο Πετρούσεφ είναι έξω, ο Παπανικολάου έπρεπε να ξεκουραστεί. Αυτός ο νέος γύρος του ελληνικού πρωταθλήματος θα προσφέρει δυνατά παιχνίδια, είναι έξι δυνατά παιχνίδια. Κανείς δεν έρχεται να τα παρατήσει παρότι στην ουσία δύσκολα κάτι να αλλάξει. Αλλά εμείς έχουμε παίξει 60 παιχνίδια. Έχουμε ακόμα δύο στην EuroLeague για να δούμε πού θα φτάσουμε. Ξέρω ότι είναι η δουλειά μας και πρέπει να τη βλέπουμε έτσι όλοι, αλλά αυτό πρέπει να το βλέπουμε όλοι. Αυτό το παιχνίδι σαν κάτι πολύ σημαντικό. Κάποιος παίκτης που είναι χαλαρός και για παράδειγμα δε δίνει τη δυνατότητα στον Γουόκαπ, τον Φαλ, τον Γκος να παίξει λιγότερο, κάνει ζημιά στην ομάδα μας».