«Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν ο Έβανς δεν είναι του χρόνου στον Ολυμπιακό»

Κίναν Έβανς

i

© Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

«Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν ο Έβανς δεν είναι του χρόνου στον Ολυμπιακό»

Νίκος Καλαμπάκας 20:21 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 01.04.2024

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας μιλώντας στο podcast του σχολίασε τη ενδεχόμενη μεταγραφή του Κίναν Έβανς στον Ολυμπιακό.

Σε μεταγραφικό σενάριο για τον Ολυμπιακό έχει εμπλακεί το όνομα του Κίναν Έβανς. Ο γκαρντ της Ζάλγκιρις, σύμφωνα δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα του Πειραιά για την επόμενη σεζόν.

Ένας από τους πιο γνωστούς ρεπόρτερ μπάσκετ στην Ευρώπης, ο Ντονάτας Ουρμπόνας πήρε θέση για την ενδεχόμενη μεταγραφή. Ο Λιθουανός δημοσιογράφος σχολίασε στο podcast του ότι ο Σωτήρης Βετάκης, που υπέγραψε το ρεπορτάζ στην ελληνική εφημερίδα θεωρείται από τους πλέον αξιόπιστους στην Ευρώπη.

Όπως ανέφερε, μάλιστα, ο Ουρμπόνας θα του προκαλέσει μεγάλη έκπληξη αν ο Κίναν Έβανς δεν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σχολιάζοντας τα όσα θα πρόσφερε ο γκαρντ της Ζάλγκιρις στην ομάδα του Πειραιά, όλοι οι δημοσιογράφοι σημείωσαν ότι είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στο σύστημα του Γιώργου Μπαρτζώκα αφού δεν εκβιάζει προσπάθειες.

«Ο Σωτήρης Βετάκης, που το αποκάλυψε είναι από τους πιο αξιόπιστους ρεπόρτερ στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει πολλοί ρεπόρτερ που εμπιστεύομαι στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αν ο Κίναν Έβανς δεν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, θα είναι μεγάλη έκπληξη για εμένα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ντονάτας Ουρμπόνας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 15:37 του βίντεο

Ο Κίναν Έβανς έπαιξε μπάσκετ σε αναπτυξιακές ομάδες του NBA προτού μετακινηθεί στην Ευρώπη το 2019 για λογαριασμό της Ιγκοκέα. Τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Χάποελ Χάιφα και την επόμενη (2021-22) ήταν παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν μετακομίσει το καλοκαίρι του 2022 στο Κάουνας για χάρη της Ζάλγκιρις.

Ο Κίναν Έβανς, στον τελευταίο αγώνα της Euroleague με την Αρμάνι Μιλάνο (87-73) είχε 20 πόντους με 5/7 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 4/4 βολές. Παράλληλα μάζεψε 2 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, είχε 1 κλέψιμο και 1 λάθος, συγκεντρώνοντας 20 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Διάψευση Ολυμπιακού για Εβάνς

Ο Ολυμπιακός διέψευσε οποιαδήποτε συμφωνία του με τον Κίναν Έβανς. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν ότι «όλα όσα γράφονται για μεταγραφές, υπογραφές, σχέδια και συμφωνίες δεν ευσταθούν».

Έβγαλε την αγγαρεία απέναντι στον Άρη ο Ολυμπιακός και τώρα Βελιγράδι!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:11 - 31.03.2024

Έβγαλε την αγγαρεία απέναντι στον Άρη ο Ολυμπιακός και τώρα Βελιγράδι!

Ο Ολυμπιακός, χτυπημένος και από τις απουσίες, δεν εντυπωσίασε απέναντι στον Άρη, όμως, με τον Πίτερς να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, στο τέλος πάτησε γκάζι και πήρε τη νίκη με 85-77, στρέφοντας πλέον το ενδιαφέρον του στο ματς απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, στο Βελιγράδι (4/4).

«Η σεζόν 2023-24 είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο Ολυμπιακός, που έχει πετύχει τους δυο από τους τέσσερις στόχους του, συνεχίζει την προσπάθεια του για να προσφέρει στους φιλάθλους μας κι άλλες μεγάλες στιγμές», σημείωσε η ομάδα του Πειραιά.