Μπαρτζώκας εν όψει Εφές: «Θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να κερδίσουμε»
i

© Intime

Μπαρτζώκας εν όψει Εφές: «Θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να κερδίσουμε»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:48 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 18.03.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές (19/3, 19:30) και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει πολλά πράγματα καλά για να πάρει τη νίκη.

Στο ματς με την Αναντολού Εφές (19/3, 19:30) για την 30ή αγωνιστική της Euroleague στρέφει την προσοχή του ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR (71-65) και θέλει ένα ακόμη θετικό αποτελέσματα για να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας σημείωσε ότι ο αγώνας αυτό έχει χαρακτήρα "τελικού" για την Εφές, στην προσπάθεια που κάνει για την είσοδό της στα play in. Ο Έλληνας προπονητής, τόνισε ακόμη ότι πρόκειται για ομάδα με πολύ ποιοτικό ρόστερ.

«Για εμάς δεν υπάρχουν διακοπές. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα ματς. Κατά τα γνώμη μου για την Εφές το ματς είναι σαν τελικός, στην προσπάθειά της να διεκδικήσει την είσοδό της στα play in. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ με ταλέντο. Στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει σκοράρει μέσο όρο 107 πόντους στο γήπεδό της. Είναι προφανές πως εκτός από τα βασικά θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να κερδίσουμε», ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Για το αν το βάρος θα «πέσει» στην άμυνα, ή θα είναι μοιρασμένο στις δύο πλευρές του γηπέδου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε: «Έχει σχέση και με το πως θα εκτελέσεις στην επίθεση. Αν ανοίξεις πολύ τον ρυθμό θα πρέπει να εκτελέσεις μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Η Εφές εκτελεί στα πρώτα δώδεκα δευτερόλεπτα και εμείς θα πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτό».

Με απουσίες στην Πόλη ενόψει Εφές ο Ολυμπιακός
EUROLEAGUE

15:03 - 18.03.2024

Με απουσίες στην Πόλη ενόψει Εφές ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για την Κωνσταντινούπολη, ενόψει του αγώνα με την Αναντολού Εφές (19/03, 19:30), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει στη διάθεσή του τους Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, Εκτός αποστολής και οι Τανούλης-Αμπόσι.

Για το αν μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού «επουλώθηκαν» πληγές που ως εκείνο το ματς τον απασχολούσαν, ο Έλληνας προπονητής σχολίασε: «Όχι απολύτως γιατί ο Ουόκαπ ταλαιπώρησε το πόδι του παίζοντας σε αυτό το παιχνίδι. Έκανε μισή προπόνηση σήμερα. Γενικά επειδή είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια χρειάζεται μια συντήρηση κατά κάποιο τρόπο».