Λαρεντζάκης: «Έχω πολύ όμορφη σχέση με τον Μπαρτζώκα - Μου λείπει ο Βεζένκοφ αλλά και ο Σλούκας» (vids)
i

© EuroLeague Basketball

Λαρεντζάκης: «Έχω πολύ όμορφη σχέση με τον Μπαρτζώκα - Μου λείπει ο Βεζένκοφ αλλά και ο Σλούκας» (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:51 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 17.03.2024

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης του Ολυμπιακού ήταν ο καλεσμένος του One on One της Stoiximan. Μίλησε για την παρουσία του, τις φωνές του Μπαρτζώκα και ποιοι είναι οι πρώην συμπαίκτες του, που του λείπουν περισσότερο...

Με μία πιο χαλαρή διάθεση, τον καιρό που η αγωνιστική δράση είναι από θερμή έως... καυτή, ο Γιάννούλης Λαρεντζάκης ήταν ο καλεσμένος του One on One της Stoiximan. Κλήθηκε να αποκριθεί σε διάφορα ερωτήματα για το άτομό του, τις προσωπικές του σχέσεις στον χώρο του μπάσκετ αλλά και τον Ολυμπιακό.

Μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, το πάθος που υπάρχει στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά θυμήθηκε τον Σάσα Βεζένκοφ, που όπως και ο Κώστας Σλούκας του... λείπουν.

Η πρώτη ερώτηση πάντως, αφορούσε τον προπονητή του και ο 31χρονος γκαρντ κατάλαβε πως «πάμε κατευθείαν στα βαθιά». Αμέσως μετά δεν δίστασε να εξηγήσει πως «έχουμε μία πολύ όμορφη σχέση και αυτό το ξέρουν όλοι. Οι φωνές του είναι ένα στοιχείο που μάλλον μας κάνουν καλό, αλλά δεν είναι μόνο οι φωνές. Είναι και οι συμβουλές του, οι τακτικές του κατά τη διάρκεια του αγώνα που βοηθούν και εμένα και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου».

Στους οποίους βέβαια, δεν ανήκουν κάποιοι που βρίσκονταν στο πλευρό του την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Κι αν ένας από αυτούς που του λείπει περισσότερο είναι «ο Σάσα Βεζένκοφ με τον οποίο κάναμε παρέα και εκτός γηπέδου, αλλά και ο Κώστας Σλούκας».

Ο ένας είναι στο ΝΒΑ και ο άλλος στον Παναθηναϊκό, γεγονός που όταν τον βρίσκει απέναντί του «το κίνητρο είναι μεγαλύτερο. Δίνει μία έξτρα ώθηση, είναι το αλατοπίπερο».

Μόουζες Ράιτ: Ο πολυμορφικός σέντερ του 76,5% που προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και τώρα βάζει... δύσκολα στους «πράσινους» και στον Μπαρτζώκα
EUROLEAGUE

13:15 - 17.03.2024

Μόουζες Ράιτ: Ο πολυμορφικός σέντερ του 76,5% που προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και τώρα βάζει... δύσκολα στους «πράσινους» και στον Μπαρτζώκα

Από το ντεμπούτο του κιόλας στην Euroleague ο Μόουζες Ράιτ έδειξε την τρομερή προοπτική που έχει το παιχνίδι του, μόνο που στον έκτο του αγώνα διέλυσε τον Παναθηναϊκό και ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ δημιουργεί στον Ολυμπιακό μία μεγάλη αισιοδοξία: Ότι βρήκε τον νέο ασταμάτητο σέντερ της Ευρώπης!

Κατά τα άλλα, όταν αγωνίζεται προτιμά να είναι «το χτύπημα της κόμπρας», ενώ όταν είναι με τους φίλους του στην Κύθνο «όλοι με φωνάζουν Larry, όχι κόμπρα». Θυμήθηκε βέβαια πως έχει υπάρξει και «Τζίτζι Μπουφόν», σε ένα προσωνύμιο που του κόλλησε έπειτα από ένα εντυπωσιακό κλέψιμο-απόκρουση που είχε κάνει τον καιρό που έπαιζε στην ΑΕΚ.