Μπαρτζώκας: «Έχουμε κερδίσει τους δύο τελευταίους τελικούς, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο»
i

© Intime

Μπαρτζώκας: «Έχουμε κερδίσει τους δύο τελευταίους τελικούς, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο»

Χρήστος Τσάλτας 12:46 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 12.02.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός εστιάζει μόνο στον προημιτελικό με το Περιστέρι, υπογράμμισε πως η ομάδα του θέλει να επαναλάβει ό,τι και τα προηγούμενα δύο χρόνια και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλείου.

Ο ορίζοντας του Ολυμπιακού είναι μόνο το παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι, όπως επεσήμανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει της έναρξης του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στα «πρέπει» της αναμέτρησης, ενώ υπογράμμισε πως το μεγάλο ραντεβού στην Κρήτη θα είναι γιορτή.

Όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Για όλες τις ομάδες το ίδιο είναι. Εμείς σκεφτόμαστε το παιχνίδι με το Περιστέρι που είναι δυνατό, θα βγούμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και θα δούμε τα επόμενα, αν προκύψουν. Σε ένα τουρνουά δεν σκέφτεσαι 3 παιχνίδια. Οι παίκτες και ο προπονητής πρέπει να σκεφτούν το επόμενο παιχνίδι. Η Κρήτη μας δημιουργεί ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα. Έχουμε κερδισει τους δύο τελευταίους τελικούς, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο Ηράκλειο».

Για το αν είναι κομβικός ο ρόλος των διοικήσεων για την εξάλειψη βίας στα γήπεδα: «Συμφωνώ με τον Αταμάν. Είναι ένα μεγάλο θέμα αυτό. Περιλαμβάνει την παιδεία, την μόρφωση, τα μέτρα της πολιτείας, τα σωματεία. Όλοι πρέπει να συμμετέχουν. Δεν μπορεί να λυθεί σε ένα τουρνουά, αλλά το μπάσκετ έχει δείξει δείγματα ευγενούς άμιλλας. Τα κίνητρα και οι φιλοδοξίες των ανθρώπων είναι μεγάλα, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι μπάσκετ».