Για όσους έχουν... απορίες ήρθε η απάντηση: Ο Μπαρτζώκας αγκαλιά με τον Πίτερς!

Για όσους έχουν... απορίες ήρθε η απάντηση: Ο Μπαρτζώκας αγκαλιά με τον Πίτερς!

Γιώργος Γαβριλάκης 15:22 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 20.05.2024

Ο Ολυμπιακός τρώει ξανά σούσι και ο Γιώργος Μπαρτζώκα αγκαλιάζει τον Άλεκ Πίτερς πριν το γεύμα. Ταυτόχρονα οι «ερυθρόλευκοι» εξηγούν στους δύσπιστους πως ο κόουτς και ο Αμερικανός έχουν πολύ καλές σχέσεις!

Κατά μία έννοια η είδηση που μοιράστηκε ο Ολυμπιακός με τους ακόλουθούς του στα κοινωνικά δίκτυα ήταν ότι μετά την προπόνηση της Τετάρτης (10/4) οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» έφαγαν σούσι. Κάτι που συνηθίζουν τελευταία και έχουν εμπλουτίσει το μενού τους.

Στην πραγματικότητα όμως, η πραγματική... είδηση της ημέρας, ήταν η αγκαλιά του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Άλεκ Πίτερς. Μία συνάντηση και μία χειρονομία γεμάτη εκτίμηση και συναίσθημα, που συμπεριλήφθηκε στην γκάλερι με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο διαχειριστής των social media της ομάδας.

Και αυτή η εικόνα αυτή είναι ένα είδος «απάντησης» σε όσους είχαν ερωτήματα και ερωτηματικά. Κυρίως σε αυτούς που είχαν αμφιβολίες για το επίπεδο της σχέσης των δύο ανδρών.

Η αμφιβολία αυτή είχε προκύψει από ένα στιγμιότυπο των δύο κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Περιστέρι. Όταν ο κόουτς έκανε αλλαγή τον Αμερικανό φόργουορντ, ο τελευταίος πέρασε από δίπλα του και δεν άγγιξε το απλωμένο για χειραψία χέρι του Μπαρτζώκα.

Ο Άλεκ Πίτερς για όλα: Για Βεζένκοφ, Μπαρτζώκα και τη στιγμή που «από τα νεύρα μου ήθελα να σπάσω το κινητό» (vids)
EUROLEAGUE

13:58 - 10.04.2024

Ο Άλεκ Πίτερς για όλα: Για Βεζένκοφ, Μπαρτζώκα και τη στιγμή που «από τα νεύρα μου ήθελα να σπάσω το κινητό» (vids)

Καλεσμένος του Τζον Αρλάουκας στην διαδικτυακή εκπομπή «The Crossover» της Euroleague ήταν ο Άλεκ Πίτερς του Ολυμπιακού και η συζήτηση πήγε από άκρη σε άκρη, με επίκεντρο πάντα τον Αμερικανό σουτέρ, την ομάδα του, το παρελθόν, αλλά και το μέλλον!

Τελικά, ότι κι αν συνέβη εκείνη τη στιγμή, ακόμα κι αν ο Πίτερς αγνόησε τον προπονητή του (αν και εφόσον συνέβη αυτό) ήταν πάνω στην ένταση του αγώνα και καμία... πληγή δεν άφησε. Κανένα παράπονο και καμία δεύτερη σκέψη.