Μπαρτζώκας: «Πώς γίνεται να δίνεται αυτό το σφύριγμα...»
i

© Euroleague Basketball

Μπαρτζώκας: «Πώς γίνεται να δίνεται αυτό το σφύριγμα...»

Sportal newsroom 23:53 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 21.05.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας... συγκρατήθηκε και δεν ήθελε να πει πολλά για την φάση που «καταδίκασε» τον Ολυμπιακό στο Game 3 με την Μπαρτσελόνα, αλλά τα «ερωτηματικά» του παραμένουν μεγάλα για την απόφαση των διαιτητών στην τελευταία φάση.

Όταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε μία στάση για την flash interview στην Euroleague TV, αμέσως μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο έξτρα πεντάλεπτο από την Μπαρτσελόνα, ακόμα οι σφυγμοί του δεν είχαν επανέλθει στα φυσικά επίπεδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν στο Game 3 και πρώτο του ΣΕΦ στη σειρά με τους Καταλανούς και ο κόουτς ρωτήθηκε για το πως νοιώθει και αποκρίθηκε πως «στην ερώτηση για το ποια είναι τα συναισθήματά μου, προφανώς δεν υπάρχει απάντηση».

Στην πραγματικότητα, μάλλον υπήρχε απάντηση, απλώς δεν ήθελε να την εκφράσει όπως την σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή και αποκρίθηκε πως «κάναμε λάθη που στοίχησαν, αλλά η τελευταία φάση... τι να πω... δεν ξέρω...».

Ουσιαστικά έχει μια... απορία (sic) «για το πως είναι δυνατόν σχεδόν στην εκπνοή να δίνεται αυτό το σφύριγμα. Να αυτό το φάουλ ο διαιτητής. Ήταν σίγουρα αμφισβητήσιμο», είπε και στη συνέχεια αποχώρησε για να πάει να συναντήσει τους παίκτες του και όλοι μαζί να δώσουν το σύνθημα από τώρα για το επόμενο παιχνίδι.

Την Πέμπτη (2/5) οι Πειραιώτες παίζουν ξανά στο ΣΕΦ, το Game 4 και στόχος τους είναι να ισοφαρίσουν εντός έδρας και να πάνε στην Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

🔴 Σοκ σε «νεκρό» χρόνο για τον Ολυμπιακό, πικρό φινάλε για ΠΑΟ, «φωνάζουν» & οι δύο για τη διαιτησία

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!