Ο Μπαρτζώκας από τα court seats παρακολούθησε το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ

Ο Μπαρτζώκας από τα court seats παρακολούθησε το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:08 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 19.05.2023

Μαζί με συνεργάτες του ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρακολούθησε το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, από το οποίο προκύπτει ο αντίπαλος του Ολυμπιακό στον τελικό της Κυριακής (19/5, 20:00).

Αφού πρώτα έπεσαν οι σφυγμοί, καθώς είχε προηγηθεί ένας πολύ δυναμικός ημιτελικός, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέστρεψε στο παρκέ. Προφανώς και ήταν ικανοποιημένος και ανακουφισμένος από την εξέλιξη του παιχνιδιού του Ολυμπιακού απέναντι στη Μονακό που ολοκληρώθηκε με μία σπουδαία νίκη. Αυτή τη φορά ο ρόλος και η δουλειά του κόουτς ήταν διαφορετική και είχε περισσότερο παρατήρηση και ανάλυση παρά... δράση. 

Βρέθηκε δίπλα στο παρκέ, στα court seats της Zalgirio Arena, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει καλά το παιχνίδι και των δύο ομάδων, τους έχει αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της σεζόν και έχει δει δεκάδες παιχνίδια τους. Ποτέ κανείς όμως, δεν σταματάει να μαθαίνει πράγματα όσο μελετά. 

Παρακολούθησε την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ισπανικές ομάδες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η νικήτρια θα βρεθεί στο δρόμο του. Είτε οι Καταλανοί, είτε οι Μαδριλένοι θα πάρουν την πρόκριση στον τελικό και εκεί την Κυριακή (19/5, 20:00) θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που οδηγεί στην κατάκτηση του σπουδαίου τροπαίου.