Μπαρτζώκας: «Οι ιδιοκτήτες περιμένουν τίτλους, εγώ βοηθάω προς αυτή την κατεύθυνση»
i

Μπαρτζώκας / © Intime

Μπαρτζώκας: «Οι ιδιοκτήτες περιμένουν τίτλους, εγώ βοηθάω προς αυτή την κατεύθυνση»

Sportal newsroom 21:42 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:46 - 19.02.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το νικηφόρο παιχνίδι του Ολυμπιακού εναντίον του Περιστερίου έσπευσε να τονίσει πως ο ρόλος του είναι βοηθητικός και όχι εκείνος του πρωταγωνιστή.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με εύκολο τόπο του Περιστερίου με 85-57 και έφτασε στην 11η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Μετά το παιχνίδι ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ο ρόλος του είναι να βοηθά την ομάδα και όχι εκείνος του πρωταγωνιστή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού: 

«Παίξαμε τρεις αγώνες, που δεν ήταν επ' ουδενί εύκολοι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, που κατακτήσαμε τον τίτλο. Δεν είμαι καθηγητής, είμαι προπονητής. Είμαι εδώ για μια δουλειά. Οι ιδιοκτήτες και ο κόσμος περιμένουν να κατακτούμε τίτλους. Εγώ απλά βοηθάω προς αυτή την κατεύθυνση.

Νιώθουμε ότι παίζουμε ομαδικά. Νιώθουμε ότι είναι καλό το μομέντουμ για την ομάδα μας. Υγεία να έχουμε, για να κατακτούμε νίκες και τίτλους. Υπάρχει δίψα για μας, υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά μας. Είναι ο δεύτερος τίτλος της σεζόν, δεν υποτιμούμε κανέναν τίτλο. Αφιερώνουμε τον τίτλο στον Ανδρέα Γκατζούλη και τον Χρήστο Μπαφέ»