Μπαρτζώκας: «Πρέπει να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του Ολυμπιακού – Οι μεταγραφές ανεβάζουν το ταβάνι μας»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:12 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 04.12.2023

Στις τελευταίες μεταγραφές και πώς αυτές ανεβάζουν το ταβάνι του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που κληθείς να σχολιάσει και το ερχόμενο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης υπογράμμισε ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιάσει την καλύτερη εκδοχή της.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε στη Μedia Day του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού (5/12. 21:15, Novasports Prime) αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ ότι ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος είναι προγραμματισμένο να παίξει σε μία εβδομάδα, ενώ ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Φιλίπ Πετρούσεφ στο ματς με τη «Βασίλισσα». Ακόμη, ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε πολύ δύσκολο τον αγώνα με τη Ρεάλ, τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα του έχει πιθανότητες να πάρει τη νίκη. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας: 

Για την κατάσταση του Γκος και Πετρούσεφ: «Η βελτίωση του Γκος από τον τραυματισμό του είναι κοντά στο 100%. Ελπίζουμε να παίξει στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καρδίτσα και μετά θα μπει κανονικά με την ομάδα. Ο Πετρούσεφ έχει κάνει ατομικές προπονήσεις μαζί με άλλους παίκτες και θα κάνει την πρώτη ομαδική προπόνηση σήμερα, οπότε είναι αδύνατον με μία ομαδική προπόνηση να παίξει αύριο, συν του ότι χρειάζεται ένα διάστημα 7-10 ημερών για να έρθει σε μια καλή κατάσταση, γιατί δεν είχε καλό αγωνιστικό ρυθμό στο ΝΒΑ». 

Ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε είναι οι δύο πιο... clutch ομάδες της EuroLeague
EUROLEAGUE

12:14 - 04.12.2023

Ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε είναι οι δύο πιο... clutch ομάδες της EuroLeague

Την ώρα που ο χρόνος πιέζει και η διαφορά των ομάδων είναι οριακή, σύμφωνα με την στατιστική της EuroLeague, η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα και ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα ακολουθεί...

Για την Ρεάλ: «Είναι περιττό να μιλήσουμε για την δυσκολία του παιχνιδιού. Έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας να παίξεις μαζί της και πρέπει να γίνουν όλα καλά για να κερδίσεις. Αυτή είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μία ομάδα που δεν είχε τραυματισμούς, με κορμό από πέρσι, με την προσθήκη του Καμπάτσο, που έχει μεγάλο impact στο παιχνίδι της. Είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία και ξέρουν να παίζουν μαζί. Πρέπει να κάνεις πολύ καλό παιχνίδι. Φυσικά έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε, θα είναι μια ωραία ατμόσφαιρα για εμάς, με γεμάτο γήπεδο. Η ομάδα μας με κίνητρο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις γιατί και με την Μονακό καλά παίξαμε, ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε σε 1-2 κατοχές. Πιστεύουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του Ολυμπιακού που μπορούμε και με τις τελευταίες μεταγραφές το ταβάνι μας ανεβαίνει αρκετά. Αλλά αυτή τη στιγμή το παιχνίδι είναι αύριο και πρέπει πραγματικά να είμαστε πολύ καλοί για να κερδίσουμε».